ÕNNE Toitumisnõustaja Vivika Virve tõi ilmale kolmanda lapse: esimene nimi tuli nii automaatselt

Ketlin Kruse
, reporter
Copy

«Kõik läks väga ilusasti ja plaanipäraselt,» räägib laupäeval kolmandat last tervitanud toitumisnõustaja Vivika Virve. Poisslaps sai omapärase ja kõlava nime.

Kui nädal tagasi kirjutas Vivika Virve Instagramis jagatud fotode juurde: «Üks nädal veel minna», siis nüüd võib naisele õnne soovida. «Jah, laupäeval nägi meie poeg ilmavalgust,» räägib Vivika, lisades, et nii tema kui poisslapse enesetunne on hea.

2017. aastal staarkiropraktik Allan Oolost lahku läinud Vivika avaldas tänavu juulis Õhtulehele, et ootab uue elukaaslase Rainiga last. «Ega siin midagi saladusse nagunii ei jää,» nentis ta kavalalt.

Elu24-le rääkis Vivika, et valis teadlikult kodusünnituse. «Kõik läks väga ilusasti ja plaanipäraselt. Mingeid hirme ei olnud, kuna kaks last on ka läbi kodusünnituse sündinud ja see on minu jaoks kõige turvalisem valik,» sõnas ta. «Elukaaslane oli ka väga toetav ja tubli.»

Poisslaps sai uhke nime – Tiger Rixward Bryden Brandt.

«Kahekesi koos valisime ja vaatasime,» nentis Vivika. Eesnimi Tiger tuleb ema sõnul sellest, et poiss sündis tiigriaastal. «Isa on ka Tiiger... kohe vaatasime, et tiigriaastal, ja see tuli nii automaatselt. Teistega läks rohkem aega, et sobitada ja vaadata.»

Vivika ja Rain tutvusid 2019. aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles