KLÕPS Hollywoodi vanameister Russell Crowe näitas punasel vaibal nooremat kallimat

Elu24
Copy
Russell Crowe poseeris oma värske filmi «Poker Face» esilinastusel punasel vaibal ka üksinda.
Russell Crowe poseeris oma värske filmi «Poker Face» esilinastusel punasel vaibal ka üksinda. Foto: SIPA/Scanpix

USA näitleja Russell Crowe (58) on viimased kaks aastat olnud suhtes 31-aastase Britney Theriotiga. Eraelu agaralt saladuses hoidev Crowe näitas nüüd viimaks kallimat ka punasel vaibal.

Näitleja Russell Crowe praegune suhe tuli avalikuks 2020. aasta novembris, vahendab People. Kuid Hollywoodi staar tutvustas endast 27 aastat nooremat kallimat avalikult esimest korda alles kaks aastat hiljem.

Pühapäeval, 16. oktoobril toimus Itaalias Crowe värske filmi «Poker Face» esilinastus. Just seal kõndis näitleja punasele vaibale koos noorema kallimaga.

Paar on oma suhet üldjuhul avalikkuse eest saladuses hoidnud. IMDb andmebaasi põhjal kohtusid nad 2013. aastal filmi «Broken City» võtteplatsil. Toona oli aga Crowe abielus Danielle Spenceriga. Nad lahutasid ametlikult 2018. aastal, kuid nende suhe purunes 2012. aastal.

2022. aastal oli Theriot oma kallima filmi «The Greatest Beer Run Ever» võtteplatsil assistent.

Varem näitlemisega tegelenud Theriot on nüüd kinnisvaraäris ja liitus 2017. aastal ühe kinnisvarabürooga. 2019. aasta veebruaris avaldas büroo Facebookis, et Theriot oli üks nende parimatest maakleritest tol kuul.

Ei ole teada, millal Crowe ja Therioti suhe alguse sai, kuid esimest korda jäid nad paparatsode kaamerate ette 2020. aasta novembris. Juulis jagas Crowe oma Twitteri kontol fotot Itaalia puhkuselt, kus ta käis koos Therioti ja nende ühiste sõpradega. Kaasas olid ka Crowe kaks last tema abielust Spenceriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles