NÄDALAPROGNOOS ⟩ Ees on väga dünaamilised päevad, mis viivad kosmilise südamelöögini

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 17.–23. oktoober 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Eesolev nädal toob kaasa parajalt intensiivsust, kuna Veenus ja Päike on liikumas tihedalt teineteise kõrval ja astuvad koos kvadraati Pluutoga. Nädala keskel võib oodata transformatiivseid sündmusi ja meeleolusid, need päevad on tulised ja kirglikud.

Sellele järgneb Veenuse kui Koidutähe surm ning taassünd Ehatähena. Inimsuhted hakkavad oluliselt muutuma, vanad hoiakud asenduvad uutega. Võib öelda, et süda hakkab nahka vahetama.

Nädal tuleb väga dünaamiline!

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäevast teisipäevani viibivad Päike ja Veenus kvinkunksis Neptuuniga – see toob kaasa veidi ebaselgust ja keskendumisraskusi. On igatsus millegi parema järele, kuid pea võimatu on täpselt aru saada, mis asi see parem on. Eriti ilmutab see energia end suhetes. Samuti võidakse unistada ja fantaseerida kellestki või millestki, millel ei ole reaalset potentsiaali. Unistused ja tegelikkus on lausa ebamugavalt kokkusobimatud. See on üsna vähese motivatsiooniga päev. Inimesed ei ole päris «kohal». 

Ent siin lahustuvad ka need ebasobilikud väärtused, mis eluteed niikuinii enam ei teeni.

Teisipäeval jõuab Päike trigooni Marsiga ning energia hakkab tõusma! Kired ärkavad ja on vajadus tegutseda. Lisaks on suur soov võita ning tunnustust välja teenida. Seega sobib see päev hästi milleski võistlemiseks ning endast parima andmiseks. Nüüd ei tohiks passiivseks jääda, võib kasvõi lihtsalt rohkem liikuda. Sel päeval on võimalik oma enesehinnangut tõsta ja ka teistele sellega muljet avaldada. 

Kolmapäeval järgneb ka Veenuse trigoon Marsiga ning lisaks teeb Päike juba kvadraati Pluutoga. See on nädala kõige kirglikum ja tulisem päev! Mees- ja naisenergia ühendavad käed, et võiks toimuda mingi suurem ego transformatsioon. Suhetele väga eriline päev! Ent mõnes olukorras võib see seis tuua välja ka pingeid. Ka ühiskondlikul tasandil võivad pinged pinnale pressida ja inimesed reageerivad üsna kiiresti ja impulsiivselt. Sellegipoolest otsivad taustajõud lahendust ja diplomaatiat. See aeg sobib imeliselt mingisugusest blokeeringust läbi murdmiseks või mistahes vallas suurema läbimurde saavutamiseks. Kui tunned, et temperatuur tõuseb ja enam ei saa paigal püsida, püüa suunata see energia millessegi enda jaoks olulisse!

Mõnikord toob see seis kaasa ka rahutumat ilma.

Neljapäeval jõuab Veenus kvadraati Pluutoga ning samal ajal Chiron opositsiooni Merkuuriga. Ka see on üks tõsiselt intensiivne päev! Kired möllavad, kuid liiga lihtne on oma sõnadega kedagi lõigata või hoopis ise haavata saada. On väga tõenäoline, et verbaalselt ei haavata tahtlikult, aga kukub niimoodi välja – ja lausa päris ebamugavalt ja dramaatiliselt. Väikestest valedest sõnadest võib sündida suur probleem. 

See päev toob esile ka omajagu (armu)kadedust, kinnisideid ja suhetega seotud hirme. Siin on hirm millestki olulisest ilma jääda, mistõttu võidakse käituda klammerduvalt ja ahistavalt. On hirm kaotada just seda, mida peetakse kõige väärtuslikumaks. Siin võivad tekkida ka probleemid rahaga. Võimalik, et rahaküsimustes tuleb nüüd midagi muuta, loodetavasti ühiskondlikul tasandil. Võib süveneda kriis seoses raha väärtusega või hindadega.

Laupäeval saabub Merkuuri kvinkunks Uraaniga, millele järgneb Merkuuri trigoon Saturniga. Tundub, et tõepoolest arutatakse ühiskondlikke valupunkte ja püütakse leida mingisuguseid lahendusi. Siin otsitakse lahendust piiravatele asjaoludele, mis on inimesi juba mõnda aega ahistanud. Paistab, et lõpuks tuleb sellest ka mingisugune praktiline kasu. Läbirääkimised justkui viivad tulemuseni. Isiklikul tasandil on see samuti hea aeg plaanide ja otsuste tegemiseks  – eriti seoses küsimustega, mis on viimased kuu aega painanud. Võimalik, et mingisugune tegevuskava saab selgeks. 

Pühapäeval jõuab Veenus täpsesse ühendusse Päikesega – see on Veenuse surma ja taassünni hetk, kui kõik väärtused saavad uue tähenduse. See hetk tähistab kosmilist südamelööki – impulssi ja võnget, mis kannab elu ja loomist kuni järgmise korrani 13. augustil 2023. Võnge või südamelöök, mis meid siiani kandis, sai alguse 9. jaanuaril 2022.

Võib öelda, et sel päeval saab Maa Veenuselt suudluse, mis annab uue elu loomise jõu. Seekordne ühendus saab olema eriline, kuna üle 250 aasta nihkub see esimest korda Kaalude märki, mis on ühtlasi Veenuse kodumärk. See tähendab, et järgmise kümne kuu jooksul on suurem tõenäosus luua rahu ja parandada suhteid.

Pühapäeval võivad paljud kogeda suurt südame avanemist.

Kolmapäeval ilmub artikkel Veenuse tsükli sügavamast tähendusest!

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Esmaspäeval 23.56 – teisipäeval 07.45

Neljapäeval 13.35–19.26

Laupäeval 21.17 – pühapäeval 04.24

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles