VIDEOINTERVJUU «Peaproov ei läinud just kõige paremini.» Tantsusaates säranud Brigitte Susanne Hunt lasi paar tundi enne otse-eetrit hambad käiku

Copy
«Tantsud tähtedega» teine saade.
«Tantsud tähtedega» teine saade. Foto: Konstantin Sednev

«Ma ületasin ennast täna igakülgselt,» ütleb tantsutäht Brigitte Susanne Hunt, kelle sõnul peaproov «oli nii, nagu ta oli». Ehkki otse-eetri päeval hammustas Brigitte Robertit, siis treener ja tantsupartner pikka viha ei pea. «See kaheksane otse-eeter, see oli fantast,» ütleb Robert.

Saates «Tantsud tähtedega» tantsisid pühapäeval aeglast fokstrotti Brigitte Susanne Hunt ja tema tantsupartner Robert Veskus. Möödunud pühapäeval Ladina-Ameerika tša-tša-tšaaga lava kuumaks kütnud Brigitte ja Robert said sel korral fokstrotti tantsides žüriilt 20 punkti – nagu ka eelmisel korral.

«Kes jälgib kõmu-uudiseid, see ilmselt on kuulnud, et meie «vallaline kaunitar» Brigitte pidi hetkel olema väga armunud. Kellesse, seda ta loomulikult ei ole avaldanud. Mina isiklikult loodan, et ehk avaldab järgmine tants meile väikese saladuse,» sõnas pühapäevase tantsu eel saatejuht Eda-Ines Etti. Tantsu jaoks valisid Brigitte ja Robert Curly Stringsi loo «Kättemaks». Kas selle looga sooviti avalikkusele mingi õrritav sõnum saata? «Ma arvan, et õrritavat muud ei olnud midagi, kui et me tahtsime eristuda, me selgelt eristusime. Lugu on fantastiline. Tants oli fantastiline ja nii see ongi,» ütleb Brigitte tantsupartner ja treener Robert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles