Forus Taxi keeras Sõõrumaa skandaali reklaamiks: võta Forus Taxi ja mine koju pruudi juurde! (2)

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Ettevõtja Urmas Sõõrumaa ründas füüsiliselt teda valesti parkimiselt tabanud fotoajakirjanikku.
Ettevõtja Urmas Sõõrumaa ründas füüsiliselt teda valesti parkimiselt tabanud fotoajakirjanikku. Foto: Taavi Sepp/Kaader Videost

Mõni päev tagasi kirjutasime sellest, kuidas tuntud ärimees Urmas Sõõrumaa parkis kõnniteel valesti ning läks seejärel Elu24 fotograafile kätega kallale. Sõõrumaa ettevõte Forus Taxi aga skandaali ei näinud ning tegi sellest hoopiski reklaami.

Nimelt märkas Elu24 fotograaf neljapäeva õhtul kella 19 paiku, kuidas Forus Taxi kleebistega auto pargib Tallinnas noobli restorani Gianni ees kõnniteel, misjärel otsustas fotograaf auto omanikult selle kohta aru pärida. «Selle asemel, et normaalselt vastata, võttis Sõõrumaa kaamerast kinni, siis mu peast, tiris mind ning lõpuks viskas mind veel mütsiga,» rääkis fotograaf.

Võtsime siis ka ühendust ärimees Sõõrumaaga, et uurida, kas intsident leidis tõesti nii aset, nagu fotograaf meile kirjeldas. «Minul ei juhtunud midagi, teen tööd, maksan makse ja teenin riiki. Vahel maksan mõne trahvi ka,» ütles Sõõrumaa Elu24-le. Ta lisas, et fotograafi elu on ilmselt nii igav, et too viitsib teda õhtuhämaruses ebaseaduslikult jälitada. «Kuid mulle meeldib, et elu nii mitmekesine on.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles