EI SUUTNUD END VALITSEDA Valesti parkinud Urmas Sõõrumaa läks fotograafile kätega kallale (30)

Chrislin Metsanurm
Copy

Elu24 fotograaf märkas neljapäeva õhtul kella 19 paiku, kuidas Forus Taxi kleebistega auto pargib Tallinnas noobli restorani Gianni ees kõnniteel, misjärel otsustas fotograaf auto omanikult selle kohta aru pärida. «Selle asemel, et normaalselt vastata, võttis Sõõrumaa kaamerast kinni, siis mu peast, tiris mind ning lõpuks viskas mind veel mütsiga,» räägib fotograaf.

Elu24 fotograaf märgib veel, et märkas tuntud ärimeest Urmas Sõõrumaad juba Rotermanni kvartalis asuvast maaalusest parklast ilma suunatuledeta välja sõitmas. «Autot juhtides oli ärimehel mobiil käes,» nendib meie fotograaf.

«Nägin, kuidas ta sõitis läbi Europargi restorani Gianni ette ja pani ohutuled peale. Otsustasin temalt küsida, miks ta ebaseaduslikult pargib,» räägib fotograaf. «Selle asemel, et normaalselt vastata, võttis ta kaamerast kinni, siis mu peast kinni, tiris mind ning lõpuks viskas mind veel ka mütsiga,» kirjeldab ta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles