FOTOD KOHTUST Endine tippratsutaja lahendas naabrivaidlust ratsapiitsaga: need ilusad silmad muutusid järsku jõhkraks (2)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy

Ratsapiits, peksuplats ja verevalumid – just sellised sõnad kostusid neljapäeval Viljandi maakohtu saalis, kus seisis 2007. aastal ratsutamise kahevõistluses Eesti meistriks kroonitud Rebeka Luhaste. Täna süüdistatakse Luhastet kehalises väärkohtlemises. Viimase sõnul ei ole ta aga naabrimeest hobusepiitsaga nüpeldanud.

«Enn kutsus mind pähklipuid vaatama. Nii me läksime,» meenutas Viljandi kohtu tunnistajapingis seisnud 80-aastane Asta üht šokeerivat septembrikuu õhtut. Seljas lilla kampsun ja õlgadel toon toonis sall. «Eks kui ma väsin, siis ma istun,» nentis ta hapral häälel.

Võiks öelda, et see on õhtu, mida Asta unustada ei suuda, ent aastad on oma töö teinud. Juhtunust on möödas kolm aastat ja proua tunnistas korduvalt, et mõningad detailid on hägused või siiski sootuks ununenud. Seda hirmsat õhtut ta aga enda sõnul väga mäletada ei soovikski. «See oli väga õõvastav tapatalgu. Ei taha meenutada seda väga.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles