Tallinna autoturg tõmbab nahka üle kõrvade? «See pidavat nende poliitika olema. Et nii on ja kõik.»

Copy
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Elu24 kollaaž

«Küsisin, et kas raha makstakse tagasi. Selle peale öeldi ka, et jah, maksame,» räägib Tallinnas Baltic Cari autoplatsilt sõiduki soetanud tallinlane. Rõõm jäi aga üürikeseks. Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet kommenteeris, et kaupleja ei olegi kohustatud kohe raha tagastama. Küll aga kinnitasid nad, et kõnealuse ettevõtte kohta on laekunud mitmeid kaebusi.

Tartus elav Herle ostis 8. oktoobril Tallinnas Punasel tänaval asuvalt autoturult sõiduauto Mercedes-Benz R320. Ihaldatud auto eest käis ta välja 5000 eurot.

«Auto toodi juba Tartusse ära ja mees läks sellega mehaaniku juurde, et vaatab üle, mis seisukorras auto on. Paraku selgus, et auto ei ole tehniliselt kuigi korras,» nentis Herle. Auto remontimine oleks väidetavalt läinud sama kalliks kui sõiduk ise. Neli päeva hiljem autoturuga Baltic Car ühendust võtnud naine sai vastuseks, et sõiduk võetakse tagasi. «Ütlesid, et jah, palun tooge tagasi,» meenutas Herle. «Küsisin, et kas raha makstakse tagasi. Selle peale öeldi ka, et jah, maksame.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles