EALINE DISKRIMINEERIMINE? 91-aastaselt proualt võeti koer ära, naine ise haarati samuti kaasa ja viidi jõuga haiglasse (1)

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Proua Veera oma koeraga
Proua Veera oma koeraga Foto: Taavi Sepp

«Astuti mul koju sisse süüdistusega, et mu koer on rünnanud teisi inimesi ja koeri,» kirjeldab 91-aastane kohtus võitlev Veera, kes soovib vaid oma koera tagasi saada.

91-aastasel Tallinna proual nimega Veera on elu jooksul olnud neli imearmsat Saksa lambakoera, kelle ta on kutsikast peale üles kasvatanud. «Leidsin juba ammu, et koerad on paremad kui inimesed. Nad tunnevad rõõmu, kui ma koju tulen. Kui mees veel elas, siis ütles mulle, et armastan koeri rohkem kui teda. Mida ma teen, mees ei tule mulle ju vastu,» naljatab pikaaegne koeraomanik Veera, rääkides, miks ta neljajalgsetesse nii kiindunud on, et soovib veel ka 91-aastaselt koera omada. Viimane neist võeti talt aga vägisi koju sisse tungides ära.

«Astuti mul koju sisse süüdistusega, et mu koer on rünnanud teisi inimesi ja koeri,» kirjeldab Veera. Nimelt istume intervjuud tehes just Harju maakohtus. Veera on määranud nõudeõiguse loovutamise kaudu end esindama peretuttava Antsu. Kohtusse pöörduti just seetõttu, et koer koju tagasi tuua.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles