HUVIDE KONFLIKT? ⟩ Televaataja sõnul on ebaaus, et «Tantsud tähtedega» kohtunik Tanja Mihhailova-Saar sõbrannale punkte jagab

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Birgit Sarrap ja Marko Kiigajaan
Birgit Sarrap ja Marko Kiigajaan Foto: Taavi Sepp

«Mina olen nii uhke, peopesad higistasid ja elasin kaasa,» sõnas saate «Tantsud tähtedega» kohtunik Tanja Mihhailova-Saar kauaaegse sõbranna ja lavapartneri Birgit Sarrapi esituse kohta. Televaataja sõnul pole aga aus, et üks sõbranna teisele kõige rohkem punkte andis.

Saade «Tantsud tähtedega» sai möödunud pühapäeval kõva avapaugu. Suurimaks üllatajaks osutus riigikogu esimees Jüri Ratas, kes oli esimeses saates kohtunike lemmik. Küll aga on saanud saade pärast esimest osa ka veidi kriitikat. Kui eile kirjutasime tehnilistest viperustest, siis täna laekus meile murelik kiri hoopiski osaleja ja kohtuniku kohta.

Tantsusaate kohtunik Tanja Mihhailova-Saar ja osaleja Birgit Sarrap on juba aastaid olnud sõbrannad ja jaganud mitmeid-mitmeid kordi lava. «Birgit (Sarrap – toim) tantsis nii puiselt ja seda nägid päris kohtunikud, aga Tanja andis üleliigselt positiivsed kommentaarid ja kõige rohkem punkte. Kas see pole mitte ebaaus teiste vastu, kui nad omavahel pikalt juba sõbrannad on?» kirjutab Elu24 toimetusele murelik televaataja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles