MÕNUS PUHKUS Maadleja Epp Mäe nautis salapärase kallimaga päikeselist Hispaaniat

Elu24
Copy
Epp Mäe
Epp Mäe Foto: Tairo Lutter

Eesti parim naismaadleja Epp Mäe jagab Instagramis, et võttis kallimaga aja maha ja põrutas Hispaania päikese alla. «Üha enam hakkan mõistma hea puhkuse tegelikku väärtust.»

«Kas keegi ütles puhkus?» naljatleb maadleja Epp Mäe ühismeedias, jagades vahvaid fotojäädvustusi, mille juures on asukohaks märgitud Hispaania.

Epp tõdes postituses, et hakkab üha enam mõistma hea puhkuse tegelikku väärtust. «Kvaliteetaja veetmine sõprade, pere ja lähedastega. Naudin toitu, mida ma eelkõige sööma ei peaks... Teen asju, milleks mul tavaliselt aega ei oleks. Lihtsalt lasen oma vaimul ja kehal kõigist maadlushooaja rutiinidest puhata,» kirjeldas ta Hispaanias veedetud aega.

Teemaviited Instagrami postitatud fotode all annavad aimu, et Epp puhkas kallimaga Hispaanias Barcelonas. Märkamata ei jää ka teemaviide «couple goals» (ideaalne paar – toimetus).

Küsides salapärase härra kohta, tõdes Epp Mäe, et jätab enda eraelu vaid endale. «Kahjuks ei soovi ma figureerida ajakirjanduses eraelulistel teemadel.» Küll aga nentis sportlane, et tänaseks on nad taas kodumaal. «Oleme juba vihmases Eestis tagasi...»

Salapärase kaaslasega jäi Epp Mäe silma ka 2021. aastal toimunud «Spordiaasta tähtede» galal, kus käsikäes poseeriti fotoseina ees.

Epp Mäe kallimaga
Epp Mäe kallimaga Foto: Konstantin Sednev
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles