«See hetk ajas juhtme ikka korralikult sassi...» Televaataja norib tantsusaate tehniliste viperuste kallal (3)

Elu24
Copy
«Tantsud tähtedega» avasaade.
«Tantsud tähtedega» avasaade. Foto: Taavi Sepp

«Selliselt saatelt ootaks veidi rohkem professionaalsust siiski,» kirjutab agar televaataja, kelle silma jäid kriipima pisikesed tehnilised viperused saates «Tantsud tähtedega».

Tähelepanelik televaataja märkas, et pühapäevases otsesaates «Tantsud tähtedega» juhtus paar tehnilist viperust. Nimelt pöördus ta Elu24 toimetuse poole küsimusega, mis toimus vahepeal saates kohtunike antud punktidega.

«Selliselt saatelt ootaks veidi rohkem professionaalsust siiski. Nädalaid on seda saadet oodatud, ma isegi suur fänn. See hetk aga ajas juhtme ikka korralikult sassi... midagi ei saanud enam aru,» sõnab segaduses televaataja.

Tantsuplatsil olid just jalga keerutanud näitleja Juss Haasma ning Kerstin Kruuse. Nad kuulasid ära kohtunike kommentaarid ning suundusid seejärel lava taha, et saada teada, milliseid punkte kohtumõistjad neile jagavad.

Salvestatud hääl palus esimesena avalikustada oma punktid Martin Parmasel. «Kolm punkti!» teatas ta. Seejärel oli Tanja Mihhailova-Saare kord: «Neli punkti!» Siis tuli oma punktidega lagedale Helen Klandorf-Sadam, kes andis Jussile ja Kerstinile viis punkti. Nüüd oli aga Jüri Naela kord hindeid jagada, kuid salvestatud hääl palus taas Tanjal punkte anda. «Endiselt neli,» vastas ta naljaga.

Ilmselt oli keegi kaadri taga vajutanud valet nuppu, mistõttu läks ekraanile Tanja nelja punkti asemel null. Seejärel pidi tehnik veidi tagasi minema ning Tanja punktid uuesti ekraanile sättima. Ka siis läks natuke aega, et viimaks õige lõplik punktiskoor ekraanile saada. Sarnane asi juhtus veel mõni kord.

Olukorda selgitas meile TV3 turundus- ja kommunikatsioonijuht Annely Adermann. ««Tantsud tähtedega» on otsesaade ning otse-eetris juhtub alati – ütleks isegi nii, et väikesed juhtumised on üks osa otsesaate võlust. Kõige olulisem, et saate ajal tekkinud tehnilised viperused said kõrvaldatud ning lõpptulemus oli igati korrektne,» ütles ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles