ARMSAD FOTOD Anni ja Tomi Rahula põrutasid terve perega puhkama

Elu24
Copy
Anni ja Tomi Rahula
Anni ja Tomi Rahula Foto: Toni Läänsalu

Anni ja Tomi Rahula, kelle perre sündis alles hiljuti pisipoeg Thor, läksid mõnusale perereisile Prantsusmaale. Reisiseiklustest on mõlemad lapsevanemad postitanud ühismeediasse ohtralt pilte.

«Mul on nii hea meel, et juba kevadel reisiotsuse julgelt vastu võtsime. Pisike risk oli, sest kunagi ei tea beebi osas ette, aga Thor on küll super reisikaaslane. Rubi muidugi ka!» rõõmustas Anni Rahula, kes on praegu terve perega Prantsusmaal.

Reisimuljeid ühismeedias jagades tõdes Anni, et on laste kõrvalt kõike teha jõudnud. «Nendega ja nende kõrvalt saab puhata, sporti teha, töiseid asju ajada, kohtinguid teha, head toitu süüa, kvaliteetaega veeta, avastada ja mängida. Tänulik tegelikult kogu meiega (sel korral ja ka varem) reisivale seiklejate pundile. Mõnus.»

Lisaks Annile jagas ühismeedias perereisist pilte ka Tomi Rahula.

Anni ja Tomi Rahula on koos olnud alates 2011. aastast ning paar abiellus kaks aastat hiljem. 

2017. aastal 28. juunil sündis perre pärast pikka ootust tütar Rubi. Aastaid tagasi tunnistasid Anni ja Tomi Rahula saates «Hommik Anuga», et teekond pisitütre sünnini kestis üle viie aasta. «Need hetked on väga-väga rasked. Sul peab olema mingisugune toetus, mingi tugi, mingisugune võimalus jagada,» rääkis Anni.

Tänavu augustis sündis nende perre poeg, kes sai nimeks Thor. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles