TRÖÖSTITU VAATEPILT Järvamaal kodu kaotanud pereema põlengule eelnenud tunnist: kass hakkas mööda seina üles ronima

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Foto: Kuvatõmmis saatest «Kuuuurija»

Esmaspäevaõhtune «Kuuuurija» käis vaatamas, kuidas läheb 30. septembril tulekahjus kodu kaotanud Järvamaa perekonnal. «See on väga valus, aga tahame selle maja uuesti üles ehitada,» ütleb pere, kes on võtnud nõuks paigutada annetajate raha kodu taastamisse.

Septembri viimasel päeval oli «Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust tragöödia tunnistajaks Järvamaal, kus Hermani külas põles lahtise leegiga taluhoone, mis oli koduks viieliikmelisele perele. Nädala jagu hiljem on pereema Tiia endiselt šokis ning meenutab pisarsilmil päeva, mil nende kodu tema enda silme all maha põles.

«Mul oli plaanis õhtuks kotlette teha ja pidin poodi minema. Kuna mul oli vaja ka autot tankida, siis käisin Paides,» räägib naine. Ta lisab, et kodust lahkudes oli kõik korras – telekas oli kinni, pesumasin ei käinud, kõik oli välja lülitatud, ahju kütsid nad viimati eelmisel õhtul. «Aga kass hakkas imelikult käituma – ta tahtis mööda seina üles ronida ja lasi mööda tube ringi edasi-tagasi,» meenutab pereema, kelle sõnul ei olnud nende kass kunagi midagi sarnast teinud. «Aga ma ei osanud sellest midagi välja lugeda...»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles