Lenna Kuurmaa kaitseliiduga liitumisest: mulle tundus loogiline teha endale selgeks teatavad oskused

Elu24
Copy
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Kuvatõmmis ERR-i videost

Lauljatar Lenna Kuurmaa elu on hiljaaegu täis olnud olulisi verstaposte – ta tuli välja kolmeloolise lühialbumiga, lõpetas gümnaasiumi ja liitus kevadel kaitseliiduga. «Ma olen hetkel samasuguses seisus nagu me kõik siin Eestis, aga tõesti, mu kodu asub linnulennult kolme kilomeetri kaugusel Venemaa piirist,» ütleb Setomaal elav lauljatar.

Lenna rääkis saates «Hommik Anuga» muu hulgas uuest muusikast. Lauljataril ilmus hiljuti kolmelooline lühialbum koostöös Iris Vesikuga. «Ma olen õnnelik ja tänulik, et sain naisenergias loomingut teha,» ütleb Lenna. «Meil olid vestlused teemal, et mis mind praegu kõnetab, mis on teemad, millest ma tahan laulda, ja ta pani ennast ja mind kokku ja tabas täiesti kümnesse. Kui ma kuulsin neid lugusid, just neid tekste, siis ma ahhetasin... ta suutis väga kaunilt terviku luua.»

«Hoides sind» on lauljatari lemmik kolme laulu hulgast just loo sõnumi tõttu. «Lootus on minu jaoks see, mida ma tunnen, et seda on hetkel minu jaoks vaja ja seda on kogu maailmal vaja,» ütleb Lenna, kelle sõnul on praegu palju hirmu, paanikat ja teadmatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles