«Palju õnne sünnipäevaks, härra president!» Krimmi silla õhkulaskmine pani meemimeistrid tööle

Elu24
Copy
Laupäeva varahommikul leidis Krimmi ja Venemaad ühendaval Kertši sillal aset plahvatus.
Laupäeva varahommikul leidis Krimmi ja Venemaad ühendaval Kertši sillal aset plahvatus. Foto: Reuters/Kuvatõmmised Twitterist

«Liiklusele avatakse Krimmi silla uus veealune tunnelilõik.» Laupäeva varahommikul leidis Krimmi ja Venemaad ühendaval Kertši sillal aset plahvatus.

Plahvatuse näol on sõjanduseksperdi Leo Kunnase sõnul oli tegu suure moraalse võiduga Ukraina jaoks ning rõõm väljendub ka Twitteris, kus juba poliitilised meemid levima on hakanud.

Marko Mihkelsoni sõnul võib vahepeal sünnipäevakink tulla üllatusena.

«Liiklusele avatakse Krimmi silla uus veealune tunnelilõik.»

Paljud võivad mäletada seda, kui pärast augustis toimunud rünnakut Krimmi õhuväebaasis hakkasid levima videod kurbadest vene turistidest, kes sattusid pärast rünnakut paanikasse ja tekitasid Krimmi sillal ummikuid, üritades naasta Venemaale.

Üks video nutvast naisest, kes ei soovinud tagasi Venemaale koju minna, levis netiavarustes kulutulena. «Ma ei taha Krimmist lahkuda. Siin on nii imeline. Elasime siin, nagu see oleks meie kodu, kõik oli armas,» teatas nutnud naine. Nüüd, pärast plahvatust sillal, on naise emotsioonid taaselustatud.

«Ma ei taha lahkuda.»

«Sa ei saa lahkuda.»

«Terve sild minu talus,» säutsub president Toomas Hendrik Ilves.

Kas Simpsonid tõesti suutsid jälle tulevikku ennustada? «Homer tegi seda,» säutsub president Toomas Hendrik Ilves.

7. oktoobril sai Vladimir Putin 70-aastaseks. «Vaadates oma viimast sünnipäeva üllatust,» säutsub Putinit imiteeriv pilakonto.

Sünnipäevaõnnitlused jätkuvad. Silla plahvatuse video kõrvale on ühes säutsus lisatud video USA näitleja Marilyn Monroe'st, kes 1962. aastal president John F. Kennedy'le kurikuulsat sünnipäevalaulu laulis. «Palju õnne sünnipäevaks, härra president!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles