VIDEO Bändimees Marek Rosenberg oma uuest loost: panin kõik tunded ja pettumused nootidena kirja

Triin Roos
, ajakirjanik
Copy
Marek Rosenberg
Marek Rosenberg Foto: Erakogu

Marek Rosenberg artistinimega Berg on andnud välja uue loo ja muusikavideo, mis kannab nime LOV3. Looga annab muusik edasi oma sõnumi armastusest ja pettumustest. 

Ansambli Recovery eestvedaja Marek Rosenberg on muusik, DJ, hobinäitleja ning kolme poja isa. Tema uus lugu LOV3 räägib armastusest. Tegemist on rütmika tantsulooga, mille sõnumit avab Rosenberg ise järgmiselt: 

«Armastus on tunne, mis koosneb ühtaegu ärevusest, hellusest ja turvalisusest. Armastust peetakse kõige vägevamaks tundeks, mida inimene võib kogeda. Tõeline armastus on tõsine ja kõikehaarav tunne, milleni jõutakse harilikult alles siis, kui tuntakse piisavalt hästi iseennast, osatakse mõelda ka tulevikule ning mõistetakse, et armastatud inimesega tuleb jagada ka argipäevi.» 

Pettumised tabavad meid kõiki

«Kaaslane, kes suunab ja abistab Sind kõiges, innustab, julgustab ja annab andeks Sinu eksimused, hoolitseb Su eest ja arvestab Sinuga, armastab Sind. Kui Sinu esialgsed ootused ei täitu, tekibki pettumus – viha, kurbus või masendus. Elus usutakse ja loodetakse, armutakse ja pettutakse, kogetakse järjest uut ning sellest kõigest õpitakse. Kui Sinu elus kõik ei lähe nii nagu oled oodanud, ongi pettumus kerge tulema. Pettumised ja haavumused võivad tabada meid kõiki, nii juhtus ka minuga ning panin kõik need tunded ja pettumused kirja nootidena, ning sündis lugu LOV3,» avaldab muusik. 

Lähedasele isikule ei esitata nõudmisi

Mida ütleb Rosenberg omaenese pettumuste kohta? «Minu pettumus on seotud valesti mõistmisega või siis sellega, et ma pole suutnud ennast korralikult tõestada, näidata, selgeks teha, kui palju tegelikult üks lähedane inimene teisele võib tähendada,» ütleb ta. 

«Lähedane inimene on vägagi oluline isiksus! Lähedane isiksus on see, keda Sa ei taha muuta ilusamaks, targemaks, edukamaks, sest ta on seda niigi! Ei esita talle nõudmisi, ei laida tema valikuid, ei kamanda ega püüa teda kontrollida! Vaid lihtsalt hoiad teda kindlalt nagu roosiõit, samas jälgid, et tal oleks hea, turvaline ja mõnus.»

«Lähedane isiksus on see, keda Sa ei taha muuta ilusamaks, targemaks, edukamaks, sest ta on seda niigi!»

Rosenberg räägib, et kindlasti on oluline roll austusel ehk siis sellel, et iga inimene tunnetab iseenda olemust, oma sügavust, oma piire ja piiritust. Tuleks aktsepteerida ja väärtustada end ja ka oma lähedast just sellisena nagu ta on, tingimusi seadmata.

«Ütlen veel nii palju, et ärge tehke otsuseid, mida te hiljem kahetsete (mõelge ennem kõik hoolikalt läbi), hoolige, armastage ja austage üksteist. Muidu ühel heal päeval see lähedane isik lihtsalt kaob su kõrvalt ja küllaltki tõenäoline on see, et ta jääbki nö kadunuks. Kõik need mõtted ja emotsioonid on minu uues loos nootidena kirjas,» rääkis Rosenberg Elu24-le.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles