Meediaväide: Taani prints Joachim oli salaja armunud oma venna naisesse

Inna-Katrin Hein
Copy
Taani prints Felix, printsess Marie, prints Joachim (keskel), printsess Athena, prints Henrik ja prints Nikolai 11. septembril 2022 Kopenhaagenis suundumas kuningliku jahi Dannebrog pardale, kus toimus kuninganna Margrethe II-se 50. troonijuubeli pidulik lõunasöök
Taani prints Felix, printsess Marie, prints Joachim (keskel), printsess Athena, prints Henrik ja prints Nikolai 11. septembril 2022 Kopenhaagenis suundumas kuningliku jahi Dannebrog pardale, kus toimus kuninganna Margrethe II-se 50. troonijuubeli pidulik lõunasöök Foto: Photo by Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / AFP) /Scanpix

Mitme väljaande andmetel olevat Taani kuninglikus peres lahvatanud vihavaen pärast seda, kui kuninganna Margrethe II võttis oma noorema poja prints Joachimi neljalt lapselt kuninglikud tiitlid ära. Nad on alates järgmisest aastast Monpezati krahvid ja krahvinna.

Hispaania meedia andmetel olevat aga kuninglikus peres veel üks skandaal, mille tõttu 54-aastane kroonprints Frederik ja ta 53-aastane vend prints Joachim ei saa läbi.

Ajakiri Vanitatis Elconfidencial väidab, et Joachim oli salaja armunud oma venna naisesse, 52-aastasesse kroonprintsess Marysse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles