KLÕPS Kaks lemmikut koos: Ivo Linna keerutas koos Luule Komissaroviga tantsuplatsil

Elu24
Copy
Laulja Ivo Linna ja näitlaja Luule Komissarov.
Laulja Ivo Linna ja näitlaja Luule Komissarov. Foto: Elmo Riig/Marko Saarm/Elu24 kollaaž

Tänavu suvel tähistas näitleja Luule Komissarov oma 80. sünnipäeva! Erilist päeva sai muidugi ka tähistatud ning kohal oli ka legendaarne laulja Ivo Linna. «Oli au,» kirjeldas Linna tantsuplatsil Komissaroviga jagatud hetke.

Mõni foto on erilisem kui teine! Nõnda teeb südame eriti soojaks Ivo Linna värske Instagrami postitus, mis on pühendatud tänavu augustis 80. sünnipäeva tähistanud näitlejale Luule Komissarovile.

«Oli au!!!!!!!» kirjutas Linna postituses ja lisas: «Luule 80!!!!» 

Fotol tantsis Linna koos Komissaroviga tantsuplatsil. Kusjuures oma sünnipäeval Facebooki postituse teinud näitleja just tantsimise soovile viitaski: «Karramba! 80 lõi ette. Kui näeme, siis tantsime!»

Linna postitust võeti muidugi soojalt vastu. «Kaks lemmikut koos,» kirjutas keegi rõõmsalt.

Foto pärineb suure tõenäosusega 22. augustist 2022, mil Viljandis suurejooneliselt Komissarovi sünnipäeva tähistati. Näitleja sünnipäevaks korraldati jalgpallimatš, mis toimus Ugala Unitet ja Viljandi Tuleviku vahel.

Teatri meeskonnas mängisid Vallo Kirs, Sander Aleks Paavo, Oskar Ilves, Oskar Kröönström, Johannes Martin Saar, Silver Kaljula, Siim Villem Vester, Jan-Erik Sarv, Tõnu Tubli, Martin Mill ja külalismängija Ragnar Klavan, vahendab Sakala. Väravavaht oli Karl Kena.

Luule Komissarovi 80. sünnipäevaks korraldatud jalgpallimatš, toimus Ugala Unitet ja Viljandi Tuleviku vahel.
Luule Komissarovi 80. sünnipäevaks korraldatud jalgpallimatš, toimus Ugala Unitet ja Viljandi Tuleviku vahel. Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles