Kurikuulsa loomapidaja tõttu kutsuti möödunud nädalal kokku riigiasutuste ümarlaud. Mõni päev hiljem sundis mehe äkiline manööver traktoriga PTA ametnikke autost põgenema. «Viis meetrit enne ristmikku ja pärast ristmikku peab vaba olema, nemad parkisid kogu risttee kinni,» kommenteerib intsidenti traktori roolis olnud loomapidaja.

On sügisene oktoobrikuu päev ja põllumajandus- ja toiduameti (PTA) tragid ametnikud lähevad Raplamaale kontrollima vihjet võimaliku loomade heaolunõuetest mittekinnipidamise kohta. PTA töötajate auto on pargitud tee äärde. Nende poole sööstab traktor ja asi lõppeb sellega, et kolm ametnikku on sunnitud autost põgenema. Kevadel olid asjalood aga sootuks teised, sest siis pakkus traktori roolis olnud Reimo Saks kaudselt PTA-le hoopiski abikätt.

Märtsis kirjutasime Saksa tegemistest peale seda, kui pärast eetris olnud «Kuuuurija» saadet täheldasid mitmed televaatajad, et loomade võõrandamisel ühelt Läänemaa loomapidajalt pakkus põllumajandus- ja toiduametile abikätt ei keegi muu kui Saks.

Kommentaarid
Copy