VIDEO Nii alistuvad Vene sõdurid ukrainlastele (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Ukraina armee avalikustas haruldase video, millel on näha, kuidas Vene lahingumasina BMP-2 meeskond Hersoni oblastis Ukraina sõduritele alistus
Ukraina armee avalikustas haruldase video, millel on näha, kuidas Vene lahingumasina BMP-2 meeskond Hersoni oblastis Ukraina sõduritele alistus Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ukraina armee avalikustas haruldase video, millel on näha, kuidas Vene jalaväe lahingumasina BMP-2 meeskond Hersonis Ukraina sõduritele alistus. Alistumine oli eelnevalt kokku lepitud. Ukraina meedia on Vene sõduritele jaganud juhiseid allaandmiseks ja soovi korral saab seda teha ka telefoni teel.

Ukraina president Volodõmõr Zelenskõi lubas septembris, et alla andnud Vene sõdureid koheldakse hästi ja kooskõlas rahvusvaheliste lepingutega. Lisaks ei anna Ukraina Venemaale nende alla andnud sõdurite kohta infot. Alistunud venelased ei pea Venemaale tagasi pöörduma, kui nad seda just ise ei soovi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles