KAHEMÕTTELINE Soome telesõus «Kes tahab saada miljonäriks?» esitatud küsimus paneb muigama

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
Telesõu «Kes tahab saada miljonäriks?» Soome versiooni saatejuht Antti Holma.
Telesõu «Kes tahab saada miljonäriks?» Soome versiooni saatejuht Antti Holma. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ühismeedias lööb laineid Soome telesõus «Kes tahab saada miljonäriks?» esitatud küsimus. Põhjuseks on küsimuse vastusevariandid, millele saate tegijad lähenesid eriti loominguliselt.

Mõnda aega ka eestlaste teadmisi proovile pannud telesõu «Kes tahab saada miljonäriks?» Soome versioon on siiani eetris ja kannab nime «Haluatko miljonääriksi?». Esmalt 1999. aastal Soomes teleekraanile ilmunud saade tegi 2007. aastal mõneks ajaks pausi, kuid naasis 2016. aastal.

Praegusest telehooajast alates on saatejuhi rollis Soome näitleja Antti Holma, vahendab Iltalehti.

Nüüd on aga värske hooaja üks saateküsimus saanud ühismeedias ohtralt tähelepanu. Pea kaks nädalat tagasi ilmus Redditi keskkonda kuvatõmmis küsimusest ja selle vastusevariantidest, sarnane postitus tehti ka 9Gagi.

25. septembril postitati Youtube'i küsimusest ka video. Postituse pealkirjas küsiti: «Kas see on telesõu «Kes tahab saada miljonäriks?» parim vastus?» Videoklipp kuulub aga TikToki keskkonnas olevale kontole VeryFinnishProblems.

«Soome tuleb lagedale arvatavasti parima vastusega telesaate «Kes tahab saada miljonäriks?» ajaloos,» kirjutati postituse pealkirjas. Videoklippi on vaadatud ligi neli miljonit korda.

Küsimus, mis ühismeedias laineid lööb, kõlas järgmiselt: mis on Tai pealinn? Nagu ikka, loeti ette neli vastusevarianti: Bangkok, Bangdik, Bangpusi ja Bangtits.

Seda, kuidas küsimusele vastati, videoklipis ei näidatud, kuid loodetavasti vastas soomlane ikka õigesti ja valis vastuseks Bangkoki.

@veryfinnishproblems Finland comes up with possibly the greatest answer in the history of who wants to be a millionaire 😂 #finland #whowantstobeamillionaire #tiktoksuomi #tv #tiktokfinland #nordic #suomi #suomitiktok ♬ original sound - Joel Willans
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles