Instakonto kaotanud Desiree Mumm: olin terve öö üleval, üritasin asja lahendada, aga ei midagi

Elu24
Copy
Desiree Mumm
Desiree Mumm Foto: Galina Deinega Photography

Sisulooja ja näitleja Desiree Mumm sai teisipäeval ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui avastas, et tema üle 13 000 fänniga Instagrami konto oli kustutatud. «See jama oli väga ebameeldiv ja pingeline,» tõdes Desiree kaks päeva hiljem, kui ta oli oma konto juba tagasi saanud.

Teisipäeval jagas sisulooja ja telesarja «Armastus» staar Desiree Mumm ühismeedias kurba uudist. «Instagram kustutas mu 13 700 jälgijaga kasutaja ära. Ma olevat rikkunud mingisugust nende reeglit,» teatas Desiree värskelt tehtud kontol Instagramis.

«Millist? Ei tea! Mitte mingit teadet ka enne ei tulnud, et oleks saanud midagi maha võtta vajadusel. Kuna Instagram on ka mu töö, siis mõjutab selline asi mind paratamatult päris tugevalt. Kahetised tunded on sees. Veits absurdne, et sotsiaalmeedia kadumine nii tugevaid negatiivseid tundeid tekitab, ja teisalt on viha ja kurbus, et kuidas on võimalik, et maailma suurimad sotsiaalmeedia platvormid ei oma toimivat kliendituge,» kurtis sisulooja ja lisas, et tal oli 30 päeva aega konto tagasi saamiseks.

Järgmisel päeval rõõmustas Desiree, et vana konto on jälle aktiivne. «Emotsioonid täna hommikul! TikTokis sai 30 000 teid täis ja ma sain oma insta tagasi!!!» teatas ta rõõmsalt.

«Tegin insta lahti üleeile ja viskas kohe välja teatega «Your account has been suspended» (sinu konto on ajutiselt suletud – toim). Mõtlesin, et ok, küll saan tagasi, aga siis hakkasin asja uurima ja no see lootus kadus väga kiirelt. Facebooki account manager (konto haldaja – toim) ütles, et mu konto on suunatud kustutamisele,» selgitas Desiree kahe päeva tagust olukorda.

«Olin terve öö üleval, üritasin asja lahendada, aga ei midagi. Hommikul tegin postituse, et selline seis on, jõudsin juba uue kasutaja teha muidugi, sest ilma instata ju olla ei saa... aeg peeglisse vaatamiseks muidugi,» nentis ta. Tänu koostööpartnerile sai ta aga konto tagasi: «No suure-suure-suure jamamise peale sai ta mu konto tagasi! Rikkumist mu kontol ei olnudki, Metast helistati mulle ja vabandati, et konto kogemata kustutati. Muidugi tore, et helistati ja vabandati.»

«Oleks ikka narr küll, kui aastatepikkune töö kustutatakse hetkega. See on mõttekoht kõikidele influkatele ja oli mulle ka. Lugege need reeglid uuesti läbi ja olge ettevaatlikud. Aga ka siis võib juhtuda.»

Sisulooja tõdes, et see kõik oli väga ebameeldiv ja pingeline, kuid lõppkokkuvõttes andis see tõuke selleks, mida ta on juba ammu teha tahtnud. «Esiteks, olen otsustanud edaspidi rääkida rohkem enda rasketest kogemustest ja õppetundidest elus. Ning teiseks, hakkan seda uut kontot kasutama uue eesmärgi nimel. Hakkan sinna looma sisu, mis puudutab enesearengut, suhteid ja suhtlemist. Kui oled sellest huvitatud, siis kindlasti hoia ka mu teisel kontol silm peal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles