Lemmik ilutoode: eksootiline plumeeria õli

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksootiline niisutav õli punase plumeeriaga
Eksootiline niisutav õli punase plumeeriaga Foto: City Spa
City Spa klientide vaieldamatu lemmiktoode on eksootiline niisutav õli punase plumeeriaga.

Selles ihaldusväärses punases pudelis peitub Polüneesia saartel elavate naiste ilu saladus. Sobib suurepäraselt kuiva naha, tuhmide juuste ja kuivade küünenahkade puhul.

Tegemist on eriti luksusliku kehaõliga, mida kantakse niiskele nahale, et hoida nahas niiskust.

Juuste puhul võib seda eksootilist õli kasutada juuksemaskina. Kandke väike kogus õli peanahale ja juustele, katke 15. minutiks rätikuga , seejärel peske pea šampooniga.

Intensiivseks käte ja jalgadehoolduseks masseerige õli naha sisse ning pange otsa puuvillased kindad või sokid ja jätke terveks ööks mõjuma.

Peale õli kasutamist on nahk siidpehme ja juuksed särava läikega ning punane plumeeria joovastab teid oma peene lõhnaga.

NB! See on naturaalne õli, mis hangub alla +22°C. Sel puhul hoidke pudelit, enne kasutamist soojas vees, kuni ta muutub jälle voolavaks.

Toode sobib nii naistele, lapseootel emaldele kui ka meestele.

Elemise tooteid on võimalik osta: Tallinnas, City Spast, Rävala pst. 4, Telegraaf Hotellist, Vene 9 ja Kuressaares, Georg Ots Spa Hotellist, Tori 2
Hind: 751.-

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles