PÄEVAHOROSKOOP 6. oktoober: Vähk, elutempo võib nüüd kiiremaks minna, Kaalud võivad end tunda ebakindlalt

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Frank Augstein

Mõnusat neljapäeva!

JÄÄR

Päev sobib vaimse töö tegemiseks. Suudad süveneda ja detaile märgata. Sul on lihtne taluda seda, kui pead teiste ideedest juhinduma.

SÕNN

Avaldad mõtteid selgesõnaliselt, teised jäävad sind huviga kuulama. Meelelahutuseks sobib lugemine, mälumäng või ristsõnade lahendamine.

KAKSIKUD

Kui pereliikmetega on pingeid, siis on aeg ärritavad teemad kõne alla võtta. Tee seda ääri-veeri, hoidu kellegi tundeid riivamast.

VÄHK

Elutempo võib nüüd kiiremaks minna, juhuslikul kombel sattud kokku erinevate inimestega ning jääd nii mõnegagi neist lobisema.

LÕVI

Rahaasjade planeerimine sujub. Otsi võimalusi, kiiremini avanevad need siis, kui õiged inimesed üles otsid ja nendega räägid.

NEITSI

Võimalusi tundub palju olevat ning sind valdab kiusatus neist kinni haarata. Sul on mõningane oht end killustada, sest valida on raske.

KAALUD

Tunned end pisut ebakindalt, sulle võib tunduda, et kui liiga palju infot avaldad, siis võib teistel olla võimalus sind ära kasutada.

SKORPION

Mõistlik on probleemsetel teemadel sõpradega rääkida. Kui paned oma mõtted valjul häälel sõnadesse, saad ka ise neist täpsemalt aru.

AMBUR

Hea aeg töiste tegevuste planeerimiseks. Mõtteid ei tasu ainult oma peas veeretada, aruta teemasid ka kolleegide ja ülemustega.

KALJUKITS

Soovid tarkade inimestega mõtteid jagada. Ühest küljest tahad arvamust avaldada, ent oled aldis ka konstruktiivset kriitikat arvesse võtma.

VEEVALAJA

Kõigil meil on nii-öelda pimedaid nurki – on tundeid, mida me endale tunnistada ei taha. Sul oleks aeg neid ausalt käsitleda.

KALAD

Kui vajad head nõu ja eksperdi soovitust, siis otsi üles oma ala parim asjatundja ning esita talle oma küsimused. Sellest on palju abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles