VIDEO ⟩ Jüri Ratasel on õpilastele südantsoojendav sõnum: tunnustage ja väärtustage oma õpetajaid!

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Foto: TV3

«Uskuge mind, aeg läheb natuke edasi ja te mõistate, kui olulised on õpetajad olnud teie elutee kujundamisel. Ja väga paljudest teie õpetajatest saavad peale kooli lõppu teie väga head sõbrad,» jagas riigikogu esimees Jüri Ratas õpetajate päeva puhul Facebooki videos.

Tänase õpetajate päeva puhul ei unustanud riigikogu esimees Jüri Ratas ka õpilasi. Selle puhul andis ta noortele edasi südantsoojendava sõnumi.

«Kool ei oleks kool, kui selles ei koguks tarkusi vahvad õpilased. Seega soovingi pöörduda Sinu, õpilase poole. Ma ei hakka rääkima õppimise vajalikkusest. Sa oled nii tark, et tead tegelikult ju seda ka ise. Küll aga tahan öelda, et naudi seda aega toredate sõprade ja heatahtlike õpetajatega. Minul on siiani soojad mälestused Tallinna Rahumäe põhikoolist ja Tallinna Nõmme gümnaasiumist. Tervitan teid soojalt!» kirjutas Ratas Facebooki postituses.

Postitatud videos pöördub Jüri õppurite poole soojade sõnadega: «Head õpilased! Nüüd on tänane õpetajate päev läbi ja ma loodan, et see oli teie koolides lahe! Tahtsin teile öelda, et tunnustage ja väärtustage oma õpetajaid.»

«Uskuge mind, aeg läheb natuke edasi ja te mõistate, kui olulised nad on olnud teie eluteel teie elutee kujundamisel. Ja väga paljudest teie õpetajatest saavad peale kooli lõppu teie väga head sõbrad,» lisas Ratas, soovides lõpetuseks kõigile mõnusat õhtut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles