INTERVJUU Saate «Ma näen su häält» vaatajaid vapustanud ametnik lapsepõlvest: laulsin õega Britney Spearsi kassettide järgi

Chrislin Metsanurm
Copy
Saate «Ma näen su häält» ametnik ehk Maret Palusalu
Saate «Ma näen su häält» ametnik ehk Maret Palusalu Foto: Ardo Kaljuvee

Saates «Ma näen su häält» end ametnikuna esitlenud Maret Palusalu on suurepärane laulja, kelle teekond muusikamaailmas algas juba lasteaias. «Olin lasteaias väga vaikne ja kasvatajad ilmselt arvasid, et ma ei oska laulda,» meenutab naine oma lapsepõlve.

Telemängus «Ma näen su häält» välja saadetud 27-aastane Maret Palusalu on olnud muusikaga seotud väikesest peale. Igapäevaselt tegelebki Pärnumaalt pärit noor naine muusikaga ja maakodu renoveerimisega, mille kõrvalt töötab keskkonnaametis välisõhu vanemspetsialistina.

Telesaates osalemise idee tuli Maretini hea sõbranna kaudu, kes soovitas tal seal kätt proovida. «Ma ise pole väga palju sattunud neid saateid vaatama, kuid sõbranna kirjutas kevadel, et võiksin osaleda,» räägib Maret. Selleks ajaks, kui lauljatar võttis vastu otsuse osaleda, olid saates kohad juba täis ning tuli ootama jääda uut hooaega. Suvel nägi Maret positust järgmise hooaja kohta, võttis väljakutse vastu ning osutuski väljavalituks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles