Steven Seagal sai Venemaal maa-ala, mis oli varem eraldatud vähihaigete laste haiglale

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin  ja USA märulinäitleja Steven Seagal surumas 25. novembril 2016 kätt Moskvas Kremlis. Putin andis siis Seagalile Venemaa kodakondsuse ja passi
Venemaa president Vladimir Putin ja USA märulinäitleja Steven Seagal surumas 25. novembril 2016 kätt Moskvas Kremlis. Putin andis siis Seagalile Venemaa kodakondsuse ja passi Foto: Alexei Druzhinin/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP/Scanpix

Vene võimud andsid USA näitlejale Steven Seagalile Moskva lähedal mainekas Rubljovka piirkonnas maa, mis dokumentide kohaselt oli varem eraldatud vähihaigete laste haigla jaoks.

Venemaa meedialehekülje therussianreader.com teatel sai Gorki Holding Co., milles Seagalil on 26-protsendine osalus, Odintsovo rajoonis 8,2-hektarise maatüki, mille turuväärtus on 800 miljonit rubla (13,6 miljonit dollarit).

Ettevõte kavatseb rajada sinna rahvusvahelise võitluskunstide keskuse. Seagali osalusega firma sai maa ilma pakkumist tegemata ning Moskva võimud põhjendasid otsust sellega, et ettevõte loob uue spordikeskuse rajamisega töökohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles