KES SOOVIB OSTA? ⟩ Kannibal Jeffrey Dahmeri vanglas kantud prillid pandi müüki

Elu24
Copy
Jeffrey Dahmeri prillid
Jeffrey Dahmeri prillid Foto: Kuvatõmmis videost

Ameerika Ühendriikide sarimõrvar, seksuaalkurjategija, nekrofiil ja kannibal Jeffrey Dahmer oli lihtsasti äratuntav oma näoilme tõttu ning osaliselt ka enda prillide pärast. Nüüd on tema vanglas kantud prillid müügiks.

Taylor James, kes juhib Kanadas Vancouveris asuvat Cult Collectiblesi, teatab TMZ-le, et on nõus sarimõrvari prillid 150 000 dollari eest maha müüma.

Taylor ütleb, et sai prillid enda kätte paar aastat tagasi koos hunniku teiste Jeffrey Dahmeri mälestusesemetega pärast seda, kui temaga võttis ühendust Jeffrey isa Lioneli endine majahoidja. Taylor nõustus oma veebisaidi kaudu kollektsiooni haldama ja müüma, et saada osa kasumist.

Cult Collectibles müüb veebis ka muid Jeffrey Dahmeri esemeid, sealhulgas tema söögiriistu, piiblit, originaalseid perefotosid ja hunnikut dokumente. Prille veebisaidil ei ole, kuid huvilistel on võimalik Tayloriga otse ühendust võtta.

Jeffrey Dahmer mõisteti 1992. aastal süüdi 16 mõrvas ja saadeti eluks ajaks vangi, kuid ta viibis trellide taga vaid paar aastat. Nimelt peksis kaasvang ta surnuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles