VIDEO Kangelaseks saanud ajakirjanik päästis naise keset orkaan Ianit veelõksust

Inna-Katrin Hein
Copy
USA-s Floridas Orlandos päästis teleajakirjanik Tony Atkins tulvaveest meditsiiniõe Tonya McCullough, võttes ta selga ja kandes ohutusse kohta
USA-s Floridas Orlandos päästis teleajakirjanik Tony Atkins tulvaveest meditsiiniõe Tonya McCullough, võttes ta selga ja kandes ohutusse kohta Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USA idarannikut tuuseldanud orkaan Ian külvas möödunud nädalalõpul hävingut Floridas, Virginias, Lõuna- ja Põhja-Carolinas. Võimude teatel hukkus orkaanis 85 inimest, kellest 81 kaotasid elu Floridas.

Lisaks on üle kahe miljoni inimese elektrita ning tuhanded hooned on kas hävinud või kannatada saanud. Päästetöötajad on paduvihma tekitatud üleujutustest päästnud sadu inimesi, teatab aljazeera.com.

On ka ebatavalisi ja üllatavaid päästmisi. Nii juhtus Florida meditsiiniõe Tonya McCullough’ga, kes oli 29. septembri hilisõhtul Orlandos teel tööle, kui ta auto jäi ootamatult keset kiiresti kerkinud tulvavett ja hakkas veega täituma.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles