NÄDALAPROGNOOS ⟩ Ees on teravalt haavav täiskuu: nädalalõpp nõuab ettevaatlikkust (2)

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 3.–9. oktoober 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

See nädal jätkub kasvava kuu faasis ning kulmineerub täiskuuga, mis seekord tuleb päris tundlik, haavatav ja potentsiaalselt valulik, kuna Kuu satub ühendusse niinimetatud haavatud ravitseja Chironiga. Kui nädal voolab veel üsna rahulikus tempos, siis nädalalõpp tuleb seekord intensiivne.

Taustal toimib endiselt Saturni kvadraat Uraaniga, mis tekitab ühiskonnas pingestatust, vastuseisu, rahulolematust, piiranguid ning toob esile konflikti uue ja vana vahel. Nende asjaolude tõttu ei saa praegust astroloogilist ilma kuidagi ilustada – oleme tõepoolest keerulises ajas, mis nõuab palju kannatlikkust ning pingutusi, et oma sisemist positiivsust säilitada ning hirmudega mitte kaasa minna.

Planeediseisud nädalapäevadel

Kolmapäeval jõuab Kuu ühendusse Saturniga, tehes samal ajal kvadraadi Uraaniga. Kuu liigub küll kiiresti, nii et mõju on tuntav eelkõige ajavahemikul kella 19–22 (tundlikumad tunnevad juba varem). See on üsna madala sagedusega energiaga periood, mil negatiivsed emotsioonid domineerivad. Sel ajal võidakse teha nii-öelda halbasid otsuseid, võivad saabuda ka negatiivsed uudised.

Kuna energeetilisel tasandil mõjutab iga inimene seda, mis toimub kollektiivselt, siis üks väga suur asi, mida ise teha saab, on oma emotsioonide, mõtete ja tunnete eest hoolt kanda. Maailm ja suur pilt peegeldab meile lõpuks seda, mis kollektiivis valdavalt domineerima on jäänud. Selle madalseisu ajal tuleks vältida negatiivsuse levitamist mistahes võtmes ning iseennast hoida, kaitsta, lohutada. Oma hirmusid saab teadvustada ja niimoodi pimedusse valgust tuua.

Reedel teeb Merkuur trigooni Pluutoga ja Päike opositsiooni Chironiga. Ühelt poolt on siin suur läbinägemisvõime, sügavad vestlused ning kommunikatsioon toimub väga intuitiivselt. Võidakse saada jälile saladustele, mingil määral on ka oht, et keegi püüab infoga manipuleerida. Teiselt poolt aga kisutakse lahti mingi haav. Infovahetus viib haavumiseni. Siit algab päris intensiivne ja valulik nädalavahetus. Mõnel juhul on võimalik tuua keerulisse, piinlikusse, ebamugavasse või valutavasse olukorda ka tervendust – aga selleks peab pingutama. Valukohaks on eriti just suhted, partnerlus, diplomaatia.

See on ühtlasi Putini sünnipäev, mis tähendab, et need seisud jäävad ka tema solaarkaarti ehk aastakaarti – ta kogeb neid mõjutusi läbi järgneva eluaasta. Reedel ilmub ka lugu Putini astroloogilisest seisundist ja tulevikust.

Laupäeval pöördub Pluuto direktiivseks – selle mõju ei avaldu küll mitte ühes päevas, vaid on pikaajalisem, kuid siin on hetk, kui Pluuto toob oma transformatiivse jõu sisemaailmast taas välismaailma. See tähendab, et olukord maailmas võib hakata muutuma. Pluuto retrograadsus algas 29. aprillil, siis liikus transformatiivne jõud sisemaailma ning välises ilmas suures plaanis miski ei muutunud. Nüüd, kui Pluuto on taas direktiivne, on suurem lootus sõja lõppemiseks, aga on ka oht, et tehakse samme, millest seni hoiduti. 

Pühapäeval jõuab kätte täiskuu ühenduses Chironiga Jääras – seekord on tegu teravalt lõikava täiskuuga. Siin on koos agressiivsus/impulsiivsus (Jäär), haavamine (Chiron) ja liialdatud emotsioonid (Kuu opositsioonis Päikesega). Päikese seljataga ja inimeste vaateväljast täiesti väljas on veel ka Veenus, mis on samuti Chironiga opositsioonis. Seega, süda jääb kättesaamatuks ning on suurem tõenäosus kogeda südamevalu. Ent mistahes tasandil on sel ajal südameenergiat raskem kasutada, mis võib tähendada karmimaid otsuseid ja tegusid. 

Laupäeval ilmub eraldi täiskuu horoskoop, kus tuleb sellest lähemalt juttu.

Seega, nädal lõppeb seekord päris tundlikul noodil – ent kui olla ette teadlik, on võimalik olukordi rohkem enda kasuks mängida ning haavade kaudu hoopis tervendust leida. Niipea kui tundlikud teemad hakkavad märku andma, tuleks nendega tegeleda ja kindlasti mitte end kellegi teise peale välja elada ega süüdlast otsida. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul 

Teisipäeval 6.48–13.21

Neljapäeval 1.45–15.47

Laupäeval 14.10–18.57

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles