Pärnu ööklubi Str& korraldab kohtinguid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13. veebruaril toimub ööklubis Str& kohtinguüritus "Speed Dating". Fotol on restoran Strand.
13. veebruaril toimub ööklubis Str& kohtinguüritus "Speed Dating". Fotol on restoran Strand. Foto: Strand.

Sõbrapäeva eelõhtul, 13. veebruaril kell 20 toimub esimest korda Pärnus ööklubis Str& kiirkohtinguüritus "Speed Dating", kuhu on oodatud kõik vallalised, kes otsivad kaaslast pikemaks ajaks või lihtsalt valentinipäeva tähistamiseks.

Strand SPA & Konverentsihotelli turundusjuhi Gerli Kanguri teatel sai "Speed Dating" alguse Ameerika Ühendriikidest.

"Tegemist on rea kiirkohtingutega, mille eesmärk on julgustada mehi ja naisi kohtuma uute ning huvitavate inimestega," märkis Kangur. "Tegu on sotsiaalse üritusega, mis mõeldud vallalistele. Mehed ja naised kohtuvad teine teisel pool lauda ja neil on aega kuni kuue minuti jooksul üksteist tundma õppida. Paari tunni jooksul on seega võimalik kohtuda paljude inimestega. Pärast iga kohtingut tuleb osalejatel kirjutada paberile, kas soovitakse edaspidi kontakti hoida."

Et Pärnus on eriti talvisel ajal elu vaiksem ja vallalistel seetõttu raskem uusi kaaslasi kohata, on Kanguri arvates "Speed Datingu" puhul tegemist omanäolise ja elevust pakkuva tutvumisvõimalusega. Samuti teeb see näiteks tagasihoidlikumatele inimestele uute suhete loomise lihtsamaks.

"Speed Datingul" osaleja peab olema vähemalt 21aastane. Kohtingumaratoni juhatab Lauri Kare Laos.

Huvilistel tuleks registreeruda hiljemalt 11. veebruariks Strandi e-posti aadressil. Osavõtumaks on 100 krooni, mis sisaldab tervitusjooki ja ööklubi piletit.

Kõigi osalejate vahel loositakse välja romantiline õhtusöök kahele restoranis Strand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles