Tartus Tähtveres ringi seigelnud kana leidis uue kodu (2)

Triin Roos
, ajakirjanik
Copy
Tartus Tähtveres omanikku ootav kana.
Tartus Tähtveres omanikku ootav kana. Foto: Erakogu

Tartus Tähtveres asuvale Hermanni tänavale jalutas neljapäeval kana. «Lahkuda ta ei plaani,» ütles laupäeva õhtul Liis, kelle hoovis kana asus. Pühapäeva hommikul teatas Liis, et kana on leidnud uue hoiukodu. Omanikku kahjuks veel leitud ei ole.   

«Kana leidis kodu ja munes juba muna,» teatas Elu24 toimetusele pühapäeva hommikul Liis, kelle hoovis oli kana senikaua viibinud. 

«Tähtverre Hermanni tänavale on tulnud juba kolme päeva eest kana. Kel kana kaotsis või teab mõnd siinkandi kanapidajat, andke märku. Lahkuda ta ei plaani. Aga ööd on külmad ja kassid passivad. Kui keegi teab kedagi, kes Tähtveres kanu peab, andke mulle palun märku! Või kui saate, pakkuge kanale (ajutist või uut) ulualust. Ise tahaks ka küll kanu pidada, aga praegu ei õnnestu vist talvistele tingimustele vastavat maja talle püsti panna,» kirjutas Liis laupäeva õhtul sotsiaalmeedias.  

Kaduma läinud kana.
Kaduma läinud kana. Foto: Erakogu

Liisi lapsel on aga hea meel, et kana hoovis on. «Nagu maal oleks,» ütleb ta. «Naabri kass juba hiilis teda salaja. Peletasin ära,» ütleb Liis. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles