UUS HOOAEG Kanal 7 ekraanile jõuab venekeelne «Kuldvillak»

Elu24
Copy
Foto: Промо

Vene Teatri näitleja, särav ja karismaatiline Aleksandr Žilenko alustab sügishooaega teledebüüdiga Kanal 7-s. Nutikas viktoriin «Va-pank!» on analoog ülemaailmselt tuntud mängule «Jeopardy!». 

Sel pühapäeval jõuab Kanal 7 ekraanile telemäng «Va-pank!», mille saatejuhiks on tuntud Vene teatri näitleja Aleksandr Žilenko. Ta on töötanud teatris juba 11 aastat, kuid teles pole mees varasemalt kaasa löönud, nii et seda võib nimetada tema teledebüüdiks.

Telekogemus oli Aleksandri jaoks väga põnev ja inspireeriv. Mees oleks hea meelega jätkanud televisioonis, kuid elukutset ei ole ta veel valmis muutma. «Armastus teatri ja näitlemise vastu on siiski palju tugevam,» ütleb Žilenko.

Aleksandri häält ei saa kuulda ainult teatris, sest ta on aastaid töötanud ka helinäitlejana. Ta on andnud hääle paljudele multifilmitegelastele. 

Mängureeglite kohaselt vastavad kolm osalejat erineva väärtusega küsimustele ja püüavad koguda võimalikult palju punkte. «Va-pank!» ei ole lihtsalt intelligentne mäng, vaid tõeline rahvaviktoriin. Ainult siin, ühes stuudios, saavad parima teadja tiitli eest võidelda koduperenaine, kirjanik ja programmeerija. Saate võitjad saavad auhinnaks raha, mille summad võivad ulatuda tuhandetesse eurodesse!

Saate «Va-pank!» castingu-juht Stas Kuznetsov rääkis intervjuus portaalile Limon.ee, et tegemist on täiesti uue saate formaadiga.

«Nüüd on see formaat jõudnud meie teleekraanidele, kuid mitte otseselt ookeani tagant, vaid meie vanemalt vennalt – Eesti telekanalilt Kanal 2-st. Seal kandis projekt nime «Kuldvillak», kus võistleme teadmistes, vastame erineva raskusastmega küsimustele, teenime punkte,» rääkis Stas.

Paljud osalejad tunnistasid pärast eetrit, et diivanil istudes on palju lihtsam vastata. Diivanikriitikud teavad alati kõike, aga kui kaameraga töötad, muutub kõik palju keerulisemaks.

Vaata saadet juba sel pühapäeval Kanal 7-s kell 19.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles