ARMAS KLÕPS Vilja Toomast neli kuud pärast abikaasa operatsiooni: Taimo on hakkamist täis, teda tuleb pigem pidurdada

Elu24
Copy
Riigikogu liige Vilja Toomast ja Taimo Toomast
Riigikogu liige Vilja Toomast ja Taimo Toomast Foto: Madis Sinivee

Neli kuud on möödas sellest, kui ravimatut kopsuhaigust põdev Taimo Toomast läbis kopsusiirdamise operatsiooni. «Igatahes raskem on möödas,» postitas abikaasa Vilja Toomast oma Facebooki seinale.

Selle aasta juuli keskpaigas teatas Vilja Toomast Facebookis, et tema abikaasa, ooperilaulja ja pedagoog Taimo Toomast läbis kopsusiirdamise operatsiooni. 

«Mina ja Taimo tahame teada anda, et 15. mail toimus Tartu Ülikooli kliinikumis operatsioon, mille käigus siirati Taimole uued kopsud,» kirjutas Vilja toona ühismeedias ja lisas, et operatsioon kulges edukalt. «Kuigi taastumine operatsioonist võtab aega, kõnnib Taimo juba oma jalgadel,» märkis ta. Abikaasa tõdes, et sündis ime, kuna Eestis pole kopse siiratud üle aasta.

Nüüdseks on mehe elu päästnud raskest operatsioonist möödas pisut üle nelja kuu. Vilja jagab koos abikaasaga ühismeedias armsat fotot, kus on näha, et Taimo läbis olulise arstliku kontrolli.

«Tõin täna Taimo pärast järjekordset järelkontrolli koju. Suur tänu dr Marget Savisaarele ja tema assistendile Riina Kubjale, kes iga paranemist soodustava detaili eest südamest hoolt kannavad,» kirjutas naine postituses. Vilja lisas, et Taimo on hakkamist täis ja pigem tuleb teda pidurdada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles