«Terve tee autos ma röökisin, sest kartsin, et kukume alla.» Andrei Zevakin ja An-Marlen lendasid muusikavideo võteteks Itaaliasse

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
An-Marlen ja Andrei Zevakin
An-Marlen ja Andrei Zevakin Foto: Erik Nivazov

Andrei Zevakin avaldas Sony Music Balticsi alt oma teise singli «Valikud», mis sündis koos An-Marleni ehk Ingel Marlen Mikuga. Loole filmiti muusikavideo Itaalias, maalilise Como järve ääres. «Ma enne ei teadvustanud seda, aga selle vältel sain aru, et mul on vist üsna korralik kõrgusefoobia,» rääkis muusikavideo võtetest An-Marlen.

Andrei ja An-Marlen kohtusid esimest korda kaheksa aastat tagasi. «Andrei kirjutas mulle coveri tegemise asjus, kui ta neid veel aktiivselt tegi. Tol ajal kirjutasime tegelikult veel ühe loo, mis kunagi ilmavalgust ei näinud, aga nüüd, kaheksa aastat hiljem tuli koos kirjutamise idee üsna orgaaniliselt,» meenutab lauljanna.

Lugu «Valikud» sündis muusikute ühisest stuudio sessioonist. «See on minu jaoks ilmselt üks kõige kiiremini kulgenud loo kirjutamise protsesse, mis on toimunud kellegagi teisega koos. Mulle tundub, et muusikaliselt me kuidagi täpselt täiendasime teineteist, tänu millele kirjutada oli väga lihtne ja loomulik,» lisab An-Marlen.

«Meil on väga sujuv koostöö An-Marleniga - kõik, mis me teeme ja kui stuudiosse läheme, tuleb kiirelt, loomulikult ja enamasti on kõik demod juba bängerid,» naerab Andrei.

«Valikud» räägib sellest, et elus tuleb kogu aeg valikuid teha - olgu need siis kerged või rasked, aga kokkuvõttes me neid langetama peame - teeme seda ju iseendale,» täpsustab An-Marlen.

«Tõesti, kontseptsiooni lõime sõna «valikud» ümber,» ütleb Andrei ja lisab: «Arvestades endagi elu, siis alati on mingisuguseid raskemaid hetki, kergemaid hetki, aga nagu loos ütlebki, läheb kõik nii, nagu peab.»

An-Marlen ja Andrei Zevakin.
An-Marlen ja Andrei Zevakin. Foto: Erik Nivazov

Muusikavideo loovjuht on Reino Kuber ja tegevprodutsent Tarmo Tsernjavski ning see filmiti Itaalias, Como järve ääres. «Kaameramees jäi päev enne võttele minekut koroonasse, mis tegi meie elu keerulisemaks, sest pidime kõik asjad ülikiiresti ümber mängima. Hiljem tuli kaasa filmima Erik Nivazov, kellega väga palju vaatasime kohapeal, mis saama hakkab. Õnneks muretsemiseks polnud põhjust, kuna keskkond on nii idülliline ja ilus, et teadsin, et muusikavideo tuleb suurepärane,» räägib An-Marlen.

«Kõige hullem oli autosõit mäetippu. Terve tee autos ma röökisin, sest kartsin, et kukume alla. Itaalias on teed hästi kitsad - üks vale pööre ja oleks võinud mäest alla sõita,» naerab lauljanna ja lisab: «Ma enne ei teadvustanud seda, aga selle vältel sain aru, et mul on vist üsna korralik kõrgusefoobia.»

Andrei sõnul meeldis talle, et video lõppkaadrisse jäi sisse autentne hetk, kus nad An-Marleniga vaibisid ja linna avastasid. «Need ei pidanud alguses videosse minema, aga mul on hea meel, et läksid ning kõik selle video juures on minu jaoks ilus,» leiab Zevakin.

«Valikud» on Andrei Zevakini ja Robin Valtingu uue reality-saate «Villa» soundtrackiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles