Lojaalse abikaasana tuntud USA juutuuberi afäär pani ühismeedia kihama

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy

Juba mitmeid aastaid Youtube'is tegutsenud komöödiakanalil The Try Guys tegi videoid neli meest, kes said enim tuntuks tänu naiste aluspesu proovimisele. Nüüd on miljonite fännidega meeskonda tabanud skandaal, mille keskmes on juutuuberi afäär oma noorema alluvaga.

Võiks arvata, et Youtube'i platvormi vaadatuimate juutuuberite kõrval üsna mõõduka jälgijaskonnaga kanali draama jätab rahva külmaks. Kuid kui asjasse on tiritud juutuuber, kes kujundas aastaid endale lojaalse abikaasa kuvandit, ja selgub, et tal oli alluvaga afäär, siis inimeste uudishimul piire ei ole.

Huvi on lausa nii suur, et sellel nädalal on Youtube'i kanali The Try Guys skandaal levinud sotsiaalmeediast meediasse ning sellest on tänaseks kirjutanud väiksematele väljaannetele lisaks näiteks VarietyThe Washington Post ja New York Times.

Milles siis asi täpselt seisneb?

USA meediaväljaandes BuzzFeed töötades tuntuks saanud meeskond The Try Guys koosneb neljast juutuuberist – Eugene, Keith, Zach ja Ned –, kes proovivad oma videotes erinevaid asju. Enda esimese video postitasid nad BuzzFeedi Youtube'i kanalile 2014. aastal.

2018. aastal lahkusid kõik neli meest BuzzFeedist ja asutasid ametliku Try Guysi Youtube'i kanali, millel on hetkel 7,85 miljonit fänni. Lisaks videotele loodi taskuhäälingud, millest ühes on saatejuhtideks hoopis meeste partnerid. Ühiselt loodud firma alt anti välja erinevaid bränditooteid, raamatuid ja käidi isegi koos komöödiatuuril. 2021. aasta mais käis Eugene Lee Yang koguni staaridest pungil Meti galal. 

Tundus, et meeste karjäär oli stabiilselt tõusuteel, kuid septembris läksid liikvele kuulujutud ning kuu lõpuks leidsid need ka kinnitust. Try Guysi Youtube'i kanali ühel omanikul ja videotes pidevalt oma abikaasat kiitval Ned Fulmeril oli alluvaga afäär!

Yale'i ülikooli lõpetanud Ned Fulmer, kelle hüüdlauseks võiks pidada sõnapaari «mu abikaasa», on 35-aastane Floridast pärit sisulooja. Ta on üks neljast Try Guysi mehest ning ta abiellus enne Youtube'i kuulsust 2012. aastal ameeriklanna Arieliga. Tänaseks on neil kaks poega, üks nelja-aastane ja teine aastane. 

Nende kümme aastat kestnud abielu tundus sotsiaalmeedia põhjal ideaalne ja möödunud aastal andsid nad koos välja kokaraamatu. 26. septembril läksid aga Redditis liikvele kuvatõmmised klubis filmitud videost, kus Ned suudles oma alluva Alexandria Herringuga (alumisel pildil).

Hiljem selgus, et kuvatõmmised avaldas Alexandria kihlatu, kellega naine oli üle kümne aasta koos olnud. Tänaseks on nende kihlus purunenud.

Paar päeva pärast kõmulist Redditi postitust avaldati ametlikul The Try Guysi Instagrami kontol, et Ned enam nende meeskonnas ei ole ja nad jätkavad nüüd kolmekesi. Vallandatud juutuuber postitas ametliku teadaande ka oma Instagrami kontole, kus ta kinnitas, et tal oli oma alluvaga afäär.

«Perekond pidanuks alati olema minu prioriteet, aga ma kaotasin fookuse ja mul oli töökaaslasega armusuhe,» avaldas juutuuber. «Vabandan valu eest, mida minu tehtu võis põhjustada teistele kuttidele ja fännidele, kuid kõige enam Arielile. Ainus, mis hetkel loeb, on minu abielu ja mu lapsed, ja see on see, kuhu ma oma tähelepanu suunan.»

Juutuuberi abikaasa pöördus samuti ühismeedias fännide poole ja lisas: «Aitäh kõigile, kes on minu poole pöördunud, see tähendab palju. Miski ei ole mulle ja Nedile tähtsam kui meie perekond.» Ta palus enda laste nimel, et kõik hindaks nende privaatsust. Ariel eemaldas aga oma Instagrami konto tutvustusest sõnad «Nedi abikaasa», olgugi et juutuuberil on siiani enda tutvustuses kirjas, et ta on Arieli kaasa.

Sotsiaalmeedias väidetakse, et Nedi ja Alexandra armusuhe oli septembris firmasisese uurimise all. Nende afäär oli teadupäraselt kestnud üle aasta. Endine töötaja avaldas, et töötajatel paluti siseuurimise käigus allkirjastada vaikimisleping, sellest keeldumine tähendas vallandamist.

Ned ja Ariel jäid pärast skandaali puhkemist ning juutuuberi vallandamist silma ka paparatsodele. Mõlemad kandsid abielusõrmust ning Ariel väitis, et nad näevad oma abielu nimel vaeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles