54-aastase «Rannavalve» staari bikiinivorm ei ole aastatega kuhugi kadunud

Elu24
Copy
«Rannavalve» staar Donna D'Errico 2019. aastal.
«Rannavalve» staar Donna D'Errico 2019. aastal. Foto: David Edwards/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Populaarse telesarja «Rannavalve» staar Donna D'Errico elab Los Angeleses, kus on parasjagu kuumalaine. Kõrgete temperatuuride pärast tõmbas Donna endale selga pilkupüüdvad bikiinid.

Ka Eesti telekanalitel jooksnud «Rannavalves» oli silmailu oi-oi kui palju. Üheks neist oli näitlejanna ja endine Playboy modell Donna D'Errico, kes liitus sarjaga 1996. aastal ja mängis kolme aasta peale kokku 44 osas. 

Kunagi kuulsa punase trikooga telekaamerate ees jooksnud Donna ei ole aga oma head vormi aastatega kaotanud! Järgmisel aastal 55. sünnipäeva tähistav Donna tõestas seda kuuma bikiinipildiga, mida ta jagas oma enam kui miljoni instafänniga.

Sel suvel liitus praegu 54-aastane Donna täiskasvanutele mõeldud OnlyFansi platvormiga, vahendab Page Six. «Ma ilmselgelt ei võta ennast või seda, et ma sellel platvormil olen, liiga tõsiselt,» kirjutas Donna ühismeedias.

Kunagine trikoobeib oli 11 aastat abielus bändi Mötley Crüe liikme Nikki Sixxiga, kuid 2007. aastal nad lahutasid. Neil on suhtest ühine tütar.

49-aastaselt kandis D'Errico taas punast trikood ning näitas oma erakordselt head vormi. Samas ei ole näitlejanna ilu loomulik, kuna D'Errico on tunnistanud, et on käinud iluoperatsioonidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles