Meelelahutuslik saade «Ma näen su häält» lõppes pühapäeval stuudiopubliku ovatsiooniga! Erakordse tänuavalduse teenis välja Maurizio D'Agapito (58), kes laulis koos ooperilaulja Elina Nechayevaga «La Forzat» ja andis sellele teistsuguse hingamise.

Itaalias sündinud Maurizio D'Agapito, kes saate «Ma näen su häält» stuudiopublikut ja televaatajataid üllatas, on ärimaailmas tegutsev itaallane ja elanud Eestis juba viimased kümme aastat. «Tahtsin uut töökogemust, tulin siia, hakkasin õpetama itaalia keelt ja siis kohtasin oma abikaasat ning siin ma nüüd olen,» kirjeldab ta põgusalt.

Pealinna melust veidi eemal elava Maurizio kodus kuuleb kolme keelt – eesti, inglise ja itaalia. Kõiki kolme keelt oskab Maurizio tütar, kes on lasteaias veel lisaks ära õppinud vene keele. «Kodus räägin mina tavaliselt itaalia keeles, kõik saavad aru, aga nad vastavad mulle inglise keeles. Mina räägin oma tütrega itaalia keeles, tema räägib oma ema ja õega eesti keeles, koos räägime inglise keeles – hullumeelne elu, väga-väga hullumeelne elu!»

Kommentaarid
Copy