Henrik Normann elab taas poissmeheelu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann
Henrik Normann Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Tuntud meelelahutaja Henrik Normann elab taas poissmeheelu.

Normann elab perele ehitatud villas üksi ning üksiolek pole meest vähemalt näiliselt murdnud, kirjutab Kroonika.

«Silm on selge ja rusikas tugev. Nii, et ausalt öeldes – vastu hambaid kohe, kes tahab,» naljatles mees. 

Pärast kurnavat ühisvara jagamist, mille käigus Henrik kolis välja pere uhkest paarisajaruutmeetrisest eramust, on ta Saku lähistel asuvas kodus tagasi. Kaaslasteks vaid tühjad seinad, hulk mälestusi ja kassid, kelle eest hoolitseda.

Henriku ja ta psühholoogist abikaasa Triinu  koos soetatud kraam sai ametlikult jagatud juuli lõpuks. Normannid on endiselt abielus, kuid elatakse lahus ja Henrik on maksnud Triinule majast loobumise eest üle miljoni krooni. 

Triin ja Henrik allkirjastasid oma meelerahu huvides paberid, milles kinnitavad, et kummagi poolt edaspidi soetatav vara jääb selle poole lahusvaraks, kelle nimele see on registreeritud või kes on kohustuse võtnud.

Samas pole Henrikuga kokku kolinud ka tema uus kiindumus, nooruke tantsijanna Kati Jägel, kellega meelelahutaja tutvus eelmise aasta augustis tuuril «Kolm lillekest». 

Henriku sõnul ta lahutusega praegu ei kiirustagi.

 «Üks asi on see, et lepid ilusti asjades kokku ja elad rõõmsasti edasi. Kompenseerid vastaspoole ja toetad teda. Me tõepoolest ei ole jõudnud perebüroosse avaldust tegema,» ütles Normann. 

Normann on lahkukolimisest õppinud ja jõudnud veendumusele, et kõige tähtsam polegi abielu lahutada.

 «See lahutuspaber, arvan, on siis vajalik, kui  hakkan uuesti abielluma. Vaat muidu ei saa ju, enne tuleb see vana värk ikka ära lõpetada,» lausus mees. 

Triin elab nüüd uues kohas Nõmmel nagu ka nende ühine 10-aastane poeg.

 «Poiss on ikka emmega. Ta käib Nõmme põhikoolis ja Nõmme muusikakoolis ka veel. Õpib flööti. Tal on seal niimoodi lihtsam käia,» selgitas Normann. 

Henrik iseloomustas Triinuga suhtlemist kui väga positiivset, mõnusat ja lahedat läbikäimist.

 «Ma isegi ütleksin, et see on muhe. Me isegi natuke juba viskame nalja!» lausus meelelahutaja. 

Oma vahepeal leitud armastuse Katiga ilmutab Henrik end küll hooti seltskonnas, kuid koosellu paar veel heitnud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles