UUS KUUM PAAR? ⟩ Artjom Savitski kaunis kaaslane avalikustas, mis nende vahel toimub

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Muusikali «Cats» esietendus Alexela kontserdimajas 27. septembril. Artjom Savitski.
Muusikali «Cats» esietendus Alexela kontserdimajas 27. septembril. Artjom Savitski. Foto: Erlend Štaub / Live Nation Eesti

Teisipäeval Alexela kontserdimajas toimunud Andrew Lloyd Webberi muusikali «Cats» esietendusel poseeris muusik Artjom Savitski kauni kaaslanna Kerttuga, kes näitles ka mehe viimase laulu «Foorid» kirgi kütvas muusikavideos. Peale video ilmumist hakati spekuleerima, kas noorte vahel on midagi enamat kui sõprus. Kas kuulujutud vastavad tõele? Elu24 uuris, mis noorte vahel tegelikult toimub.

Juba sel suvel sai Artjomi muusikavideos näha tema ja Kerttu vahel sädet. Siis tõdes Artjom Elu24-le, et nendevahelist energiat on korduvalt täheldatud. «Eks pean nõustuma, ju siis meil Kerttuga on tõesti mingi keemia,» avaldas muusik toona.

«Ma olen kaua vallaline olnud just sellepärast, et üritasin endast aru saada ja olen sattunud oma teel nii mõnegi samasuguse kollase tule otsa,» rääkis Artjom laulu «Foorid» sõnade tähendusest juulis. «Kui aga tunnen õige inimese ära, siis ei taha sellega kiirustada – vanus juba pressib peale ning loodetavasti on uus suhe see õige ja igavesti.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles