Hailey Bieber eitab Selenalt Justini varastamist: kui meie oleme edasi liikunud, siis miks teie seda ei suuda?

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Justin Bieber, Hailey Bieber, Selena Gomez.
Justin Bieber, Hailey Bieber, Selena Gomez. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @reporterorosa

Internet on Justin Bieberi abikaasat Haileyt kiusanud juba neli aastat. Justini fännid on siiani marus, et mees abiellus Selena Gomezi asemel Haileyga. Väidetavalt kihlusid nad vaid paar kuud peale Justini lahkuminekut Selenast. See pani paljusid fänne spekuleerima, kas naine tuli Ameerika lemmikpaari suhte vahele. Lõpuks, peale aastatepikkust vaikimist, otsustas Hailey esimest korda teemast avalikult rääkida ning tõe päevavalgele tuua.

USA popstaari Justin Bieberi abikaasa Hailey Bieber andis hiljuti avaldatud podcast'is «Call Her Daddy» esmakordselt avameelse intervjuu, kus rääkis enda, Justin Bieberi ja Selena Gomezi vahelisest draamast. Hailey jagas ka seda, kuidas aastatepikkune internetikius on teda mõjutanud, ning avalikustas, mis tegelikult suletud uste taga toimub.

Hailey selgitas, mis võib tema arvates põhjustada internetis viha Bieberite vastu. «Esmalt, ma arvan, et üks põhjustest on see, et me oleme mõlemad väga noored. Kui me kihlusime, olin ma 21-aastane ja tema 24-aastane. Ma isiklikult ei arvanud kunagi, et ma nii noorelt abiellun. Ma arvan, et ajastus oli väga kiireloomuline ja nüüd, neli aastat hiljem, sellele tagasi vaadates ma mõistan, et see võis tunduda väga drastilise ja hullumeelsena,» avalikustas Hailey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles