«Kodud rahaks» saatejuht Merlin Miido: see on siiani kõige keerulisem korteriprojekt

Elu24
Copy
Merlin Miido, Keili Sükijainen ja Kristi saates «Kodud rahaks».
Merlin Miido, Keili Sükijainen ja Kristi saates «Kodud rahaks». Foto: Kanal 2

Kolmapäeval kell 20.00 võtab sisekujundusentusiast Merlin Miido ette enda jaoks seni kõige keerulisema korteriprojekti. Mida teha korteris üürihinna tõstmiseks, kui uuenduste tegemiseks justkui ei olegi kuskilt kinni hakata?

Korteriomanik, Tartust pärit tallinlane Kristi on valmis tegutsema, sest tema lapsepõlveunistuseks olnud korter Pärnus ootab inspiratsioonipuhangut. Ülesanne on aga seda keerulisem, et juba praegu on korter päris heas seisus. Seinad on eeskujulikult valgeks värvitud ning ruumi ja valgust on suvepealinna korteris rohkem kui küll.

Saatejuht Keili Sükijainen ja sisekujundusentusiast Merlin Miido tulevad kohale koos kohaliku kinnisvaraeksperdi Jana Kiviga ning on korraga nii positiivselt kui negatiivselt üllatunud.

Telesaate «Kodud rahaks» kaadritagused.
Telesaate «Kodud rahaks» kaadritagused. Foto: Elu24

Kinnisvaraekspert Jana esimene pakutud hind jääb väga tagasihoidlikuks – kahetoalise korteri eest Pärnu kesklinnas vaid 275 eurot kuus. Ta ootab, et kahe nädala jooksul tekiks korterisse «pilgukaid» – elemente, mis paneksid vaataja esimesest pilgust rõõmust ahhetama –, et üürihind võiks kuni 150 eurot tõusta.

Seda nõuannet silmas pidades panevad Merlin ja Kristi rõhku isetegemisele, sest eelarve on nagu alati väga kitsas. Meisterdajate suurimaks abiliseks on seekord eriti tugev liim, mille abil valmib isegi uskumatult soodne ja sama uskumatult raske marmormustriga laud.

Telesaate «Kodud rahaks» kaadritagused.
Telesaate «Kodud rahaks» kaadritagused. Foto: Kanal 2

Merlini jaoks tõotab tulla siiani kõige keerulisem korteriprojekt, sest uuenduste tegemiseks justkui ei olegi kuskilt kinni hakata. Selgub aga kaks kindlat motivatsiooniallikat: kaduma peab kriiskavpunane köök ja juurde peab tulema kappe, kus asju hoiustada.

Lisada on vaja ka värvi, aga korteriomanik Kristi ja Merlin ei saa päriselt kokkuleppele, kas kasutama peaks pigem sinist või rohelist tooni. Pingelises mängus «Kivi-paber-käärid» võidab otsustusvõimaluse Kristi, kes jätab valitud tooni Merlinilegi üllatuseks.

Merlin Miido saates «Kodud rahaks»
Merlin Miido saates «Kodud rahaks» Foto: Kanal 2

Lõpptulemus pakub tõelist vau-efekti kõigile asjaosalistele ja toob mõnele neist silma isegi heldimuspisara.

«Kodud rahaks» on Kanal 2-s täna kell 20, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles