«Armastuse maleva» Sander läks Zevakiniga raksu: Andrei on ära hellitatud ja sõbrad ei julge teda kritiseerida

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Andrei Zevakin ja Sander Leppnurm
Andrei Zevakin ja Sander Leppnurm Foto: Elu24 kollaaž

Eesti üks tuntumaid juutuubereid Andrei Zevakin ning tõsielusaate «Armastuse malev» võitja Sander Leppnurm on korralikult tülli läinud. Eile lahvatas meeste vahel sotsiaalmeedias sõnasõda. «Zevakin on ära tõusnud. Ta on ära hellitatud ja arvab, et kui keegi teda ei kritiseeri, siis on kõik tal hea ja hästi tehtud. Kriitikat võiks taluda ikka,» räägib Sander riiu põhjusest Elu24-le.

Kogu lugu sai alguse teisipäeval ilmunud artiklist, kus Sander Leppnurm kritiseeris Andrei Zevakini uut tõsielusaadet «Villa». Kroonikas ilmunud artiklis põrutas Sander: «Ma ei läheks elu sees sinna!»

Sandri sõnul on Andrei saate meesosalejad «õlitatud poldid» ning tema ei sobiks nende sekka. See ajas aga aasta meelelahutaja 2022 tiitli pälvinud Andrei nähtavalt endast välja, sest ta jagas artiklist tehtud kuvatõmmist Twitteris ning tõi välja, et Sander otsib meeleheitlikult kuulsust ega oleks tema tõsielusaatesse pääsenudki. «Sanka üritab kõike selle jaoks teha, et olla veel relevant (päevakajaline – toim). Bruv (mees – toim), sa poleks esimesest voorustki edasi pääsenud,» kirjutas Andrei ning lisas juurde klouni emotikoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles