KAUNIS KLÕPS Laura Põldvere üllatab taas rabava soengumuutusega

Elu24
Copy
Laura Põldvere sel suvel lavastuses «Metsluiged».
Laura Põldvere sel suvel lavastuses «Metsluiged». Foto: Kalev Lilleorg

Lauljatar Laura Põldvere on tuntud oma silmapaistvate kostüümide ja sagedaste stiilimuutuste poolest. Seekord rabab ta fänne uue soenguga, kandes nüüd pikki blonde kiharaid.

«On täiesti okei, kui juuksed on sinu kinnisideeks,» kirjutab Laura Põldvere Instagrami postitatud pildi kirjelduseks, millel poseerib pikkade blondide juustega.

Veel nädalapäevad tagasi kandis stiilimuutusi armastav lauljatar Milano moenädalat väisates lühikesi, kuid samuti heledaid kiharaid.

Küsimusele, miks ta seekord just pikkade blondide kiharate kasuks otsustas, vastas lauljatar, et lihtsalt tuli selline sügisene uue stiili tunne peale.

Tänavu talvel enne Eesti Laulu konkurssi juukseid heleroosaks värvides selgitas Põldvere Elu24-le, et on juuksuriga katsetanud aina heledamaid toone. «Minu suur unistus on kunagi täitsa-täitsa blondiin olla,» avaldas Põldvere. Näib, et nüüd on lauljatari unistus täitunud. 

Aastate jooksul on Põldvere katsetanud mitmete toonidega ning üllatanud muu hulgas nii sinakasrohelise, oranži kui roosakaslilla juuksevärviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles