VIDEOINTERVJUU «Armastuse maleva» jokker Leho tahab ise eestlastele tõsielusaadet tegema hakata

Copy
«Armastuse maleva» Leho
«Armastuse maleva» Leho Foto: Kanal 2

Esmaspäevases «Armastuse maleva» saates liitus osalistega esimene jokker. 27-aastane Leho avaldas, et läks saatesse õppima, kuidas teha tõsieluseriaali, sest loodab hakata tulevikus ise Eestis kvaliteetset reality-saadet tegema. «Kool oli korralik!»

Põlvast pärit, kuid praegu Tallinnas elav Leho õpib veokorraldust ja on olnud paralleelselt tööl nii telemaailmas kui ka transpordi valdkonnas. Saatesse ei läinud aga mees eesmärgiga endale naine leida, vaid hoopis seetõttu, et õppida, kuidas tehakse Eestis tõsielusaadet. Ja kuhu mujale minna kui professionaalide juurde! Nimelt tahab ka Leho ühel päeval hakata tootma Eestis enda reality-saateid.

Aastaid telesaadete assistendi, toimetaja ja saatejuhina töötanud Leho sõnul on telel ja transpordil palju ühist. «Televisioonis toimub ka suur info liigutamine, pluss ma olen ise suur sebija,» tunnistab malevlane. «Põhisüü panen siiski Jason Stathamile, kes on läbi kinokunsti (filmis «Riskikuller») suutnud tekitada huvi, kuidas miski jõuab kuskilt kuhugi,» räägib mees enda kirest telemaailma vastu.

«Armastuse maleva» Leho
«Armastuse maleva» Leho Foto: Kanal 2

Videointervjuud alustades palub Leho külge vahetada, et ei oleks näha hiljuti saadud haav tema näol. Tuleb välja, et suure suuga mees sattus tõsielusaate esmaesitluse eelsel nädalavahetusel Tartus pidutsedes turvameeste tugevasse haardesse, mille tagajärjel sai ka nägu vigastada.

Siiski ei lasknud mees end sellest heidutada ja hakkas üsna kähku intervjueerijale komplimente jagama, kuigi naistemees ta enda jutu järgi ei ole. «Naistega on läinud väga rahulikult, ma olen olnud paaris suhtes, üks pikaajaline (pea kaheksa aastat). Hetkel keskendun siiski koolile ja enda arendamisele, seega tähelepanu kellelegi nii lihtsalt anda ei raatsi,» rääkis Leho hiljem.

Leho sõnul oli tõsielusaate jooksul saadud parimaks õppetunniks iseendaks jäämine. «Ükskõik kui piinlik inimene sa oled, jää ikkagi iseendaks!»

Mees tunnistab, et on ka ise kohati piinlik inimene. «Mul on üsna raske eestlastega sotsialiseeruda,» tõdeb ta, lisades, et kogemusel olid oma head ja halvad küljed.

«Seal käidi vahepeal ja visati õhku küll lauseid, et siin on nagu pinge õhus. Ma ise otseselt ei saanud aru, aga kui sellised suunised väljastpoolt tulid, siis hakkas endalegi tunduma, et siin on miskit,» räägib Leho. Sellegipoolest oli tal enda sõnul kohapeal teiste osalistega tore ja lõbus.

Leho ütles, et võis endalegi teadmata skandaale tekitada. Ning nagu eelmises «Armastuse maleva» episoodis näha sai, siis see ka õnnestus, kui ta end esimesel päeval liiga purju jõi ja kaasosalistele pinda käima hakkas. Enda sõnul ei ole ta tegelikult suslik, kuid «formaat nõuab seda».

Leho keerulist teekonda malevlaste südamesse saab näha juba järgmises «Armastuse maleva» osas, mis on eetris esmaspäeval, 24. oktoobril kell 22.00 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles