Tundub, et Kardashianide elu on ikka kohutavalt raske, sest kasvõi üheainsa foto pärast lähevad ühismeedias liikvele kuulujutud ja sosinad uuest suhtest. Nii juhtus äsja Khloe Kardashianiga, kes poseeris meelalt Poola erootilise trilleri «365 dni» staari, itaallase Michele Morronega.

Tõsielustaar Khloe Kardashiani (38) fännid hakkasid ühismeedias hoogsalt sosistama naise võimalikust uuest suhtest. «See on power couple (võimas paar – toim), mida ma vaja,» tõdes üks fänn õhinal.

Khloet pandi paari Itaalia näitleja, Poola erootikafilmi «365 dni» staari Michele Morronega (31). Põhjuseks on foto, kus Khloe ja Michele koos Dolce & Gabbanna järgmise hooaja moesõu eel poseerivad, vahendab Daily Mail.

Briti meediaväljaanne vahendab, et hiljem nähti neid Itaalias toimunud moesõu järelpeol, kus nad jutustasid ja veetsid lõbusalt koos aega. Sotsiaalmeediasse potsatanud videoklipis on näha, et nad olid ööklubi tantsupõrandal üksteisele väga lähedal, Michele pani ühel hetkel käe Khloe alaseljale ja sosistas talle kõrva.

«Te ei mõista, pärast seda, kui ma nägin SEDA fotot, ma vajan Khloe Kardashiani ja Michele Morrone suhet!» teatas keegi Twitteris. «Okei, Michele Morrone ja Khloe Kardashian? JAH, PALUN, see on power couple, mida ma vajan,» lisas teine. 

Kuigi tõsielustaar ja näitleja ajasid sotsiaalmeedia kihama, avaldas Michele esindaja meediaväljaandele Page Six, et tema ja Khloe vahel ei ole mitte midagi.

Milanos elaval Michelel, kes on hetkel vallaline, paluti moesõu eel lihtsalt koos Khloega pilti teha. Mõlemad nõustusid ja see oli ka kõik. Näitleja sõnul oli Khloe väga tore.

Michele on enim tuntud Poola erootikafilmist «365 dni» ehk «365 päeva». 2020. aasta suvel sai seda üle maailma Netflixis vaadata ning filmi sisukirjeldus IMDb andmebaasis on järgmine: Massimo on Sitsiilia maffiaperekonna liige ja Laura on müügidirektor. Kui Laura läheb Sitsiiliasse, et päästa oma suhet, röövib Massimo naise ära ja annab talle endasse armumiseks aega 365 päeva. Peaosalisi kehastavad Michele ja Poola näitlejanna Anna Maria Sieklucka.

Kommentaarid
Copy