«Võsareporter» taastas naisterahva hea nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Kanal 2

Seekordses «Võsareporteris» aitas Peeter Võsa naist, keda süüdistati alusetult varguses.

Võsaga võttis ühendust Janeli Lasnamäelt, kes kaotas töö, kuna teda süüdistati varguses. Nimelt unustas ta tööle minnes taskusse suitsupaki. Laagri Rimis kehtiv sisekorraeeskiri näeb aga ette, et kõik isiklikud asjad, mis on ka poes müügil, tuleb enne suletud territooriumile sisenemist ära anda või märgistada.

Janeli saadeti vastuväiteid kontrollimata päevapealt töölt ära. Kõik oli juriidiliselt korrektne, kuid see, et teda vargaks tembeldati, haavas Janelit väga. Naine kinnitas, et ei ole 34 aasta jooksul kordagi midagi varastanud.

Töökoht talle meeldis, kuid selge see, et seda ta tagasi ei saa. Võsa abil lootis ta taastada vähemalt hea nime.

Laagri Rimi juhataja rõhutas, et neil on sisekorraeeskiri, mida tuleb täita, kuid eitas, et keegi Janelit vargaks tembeldas. Seda, miks suitsupakk ära võeti, ta põhjendada ei osanud. Tagasi ta seda anda ei saanud, sest asi olevat menetluses.

Võsa suundus koos Janeliga Rimi peakorterisse, kust midagi targemat ei selgunud. Suitsupakki neil tagasi anda ei olnud. Janelil jäigi kuulmata, et vargaks teda ei peeta.

«Võsareporter» kinnitas siis Eesti rahvale, et Janeli näol pole tegemist vargaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles