300 MILJONIT EUROT Maailma kauneima luksusjahi sisustamisel oli oluline roll eestlasel: tagasihoidlikkus pole jahi puhul voorus

Elu24
Copy
Maailma kauneimate luksusjahtide konkursil sai esikoha jaht, mille sisustamises lõi kaasa ka eestlane, jahtide interjöörikonsultant Meeli Lepik.
Maailma kauneimate luksusjahtide konkursil sai esikoha jaht, mille sisustamises lõi kaasa ka eestlane, jahtide interjöörikonsultant Meeli Lepik. Foto: Kuvatõmmis ERR-i videost

Maailma kauneimate luksusjahtide konkursil sai esikoha jaht, mille sisustamises lõi kaasa ka eestlane, jahtide interjöörikonsultant Meeli Lepik. «Tegelikult on ta väga lihtne inimene, kogu selle jahi viimase tulemuse edukus oligi see, et oli hea koostöö omanikuga,» kirjeldab Meeli jahi omanikku, kes käis veesõiduki eest välja 300 miljonit eurot.

Meeli Lepik käis «Ringvaates» rääkimas oma tööst ja nentis, et konkursi võitnud jaht on suur, kallis ja kindlasti mitte tagasihoidlikult sisustatud. «Tagasihoidlikkus jahtide puhul pole voorus,» nendib naine.

Meeli Lepik
Meeli Lepik Foto: Kuvatõmmis ERR-i videost
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles