«Aktuaalse kaamera» uus geograafiaõpetajast ilmateadustaja: see läheb tegelikult minu varasema kogemusega kokku

Elu24
Copy
Kirsi Kajamäe-Novikov
Kirsi Kajamäe-Novikov Foto: Ken Mürk/ERR

Teisipäeval alustab «Aktuaalse kaamera» ilmateadustajana Kirsi Kajamäe-Novikov. Ametikohale oli konkurents tihe, kuid Kirsi kasuks rääkis eelkõige see, et tal on tänu varasemale tööle geograafiaõpetajana meteoroloogilised teadmised.

«Mingi aeg tundsin, et tekkis rahutus hinge, tahaks midagi veel, midagi teistmoodi teha,» selgitas Kirsi Kajamäe-Novikov, mis teda ilmateadustajaks kandideerima pani. Ta töötas enne geograafiaõpetajana ning teadmised sel alal tulevad kindlasti uuel töökohal kasuks. «See läheb tegelikult minu varasema kogemusega kokku,» sõnab naine, tuueski ühe ilmateadustajaks kandideerimise põhjusena esile just vana ja uue ametikoha kattuvuse. «Tundus õige aeg ja õige hetk teha samm uuel suunal.»

Uut ametit alustab Kajamäe-Novikov ootusärevalt. Ta tunnistab, et ehkki närv on sees, siis on tegu pigem positiivse tundega. Kõige rohkem tekitab ilmselt uuel ametikohal ootusärevust see, et saade on otse-eetris.

«Ma arvan, et seda tunnet, et midagi on veel vaja lihvida, on igavesti. Alati on tunne, et saaks ju paremini, aga tuleb lihtsalt esimene samm ära teha,» lisas ta.

ERR-i teleuudiste juhi Liisu Lassi sõnul oli konkurents uue ilmateadustaja ametikohale tihe ning Kajamäe-Novikov langes valituks seetõttu, et tal on tänu varasemale tööle geograafiaõpetajana meteoroloogilised teadmised, mis kindlasti lihtsustab ilmateate koostamist. «Samuti mõjus ta kohe alguses kaamera ees väga usutava ja loomulikuna,» iseloomustas Lass uut kolleegi.

Esimest korda saab Kirsi Kajamäe-Novikovit «Aktuaalse kaamera» ilmateadustajana eetris näha täna, 27. septembril, vahendab ERR.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles